Kunovics Katinka megmutatta ritkán látott lányát: a kis Katika már első osztályos
Kunovics Katinka átadta lányának a zene szeretetét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor a 2000-es években hazánkban valaki kiejtette a száján a Romantic szót, azt az emberek nem minden esetben értelmezték a romantikus jelző angol megfelelőjeként, sokaknak inkább a Gáspár Győző, Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka alkotta formáció ugrott be elsőre.

A trió életében sok minden megváltozott az elmúlt több mint húsz évben. Például mindkét énekesnőből családanya lett azóta. Kunovics Katinka 2014. március 31-én hozta világra tüneményes lányát, a kis Katikát.

Kunovics Katinka kislánya már első osztályos

A sztáranyuka nehéz esztendőn van túl. Mint minden előadóművésznek, neki is újra kellett szerveznie az életét a koronavírus-járvány kitörése után. Fellépések híján zongoratanári munkájára és gyermekére koncentrált.

kunovics-katinka-lánya-2
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

- Zongorát tanítok általános iskolásoknak, alsósoknak és felsősöknek, úgyhogy így sikerül túlélnem ezt az időszakot valahogy (…) Az online zongoraoktatás tök jól ment, azt kértem a szülőktől, hogy úgy állítsák a kamerát, hogy csak a gyerek kezét lássam. Aztán játssza, amit mondok. Ha valami új dolgot tanítottam, akkor pedig én állítottam a kezemre a kamerát - mesélte az Ébredj velünk! című műsorban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Katikának sem volt könnyű dolga, épp ebben az időszakban kezdte az első osztályt. Bár 2020 szeptemberében még beülhetett az iskolapadba, és személyesen is megismerhette az osztálytársait, tavasszal az online térben kellett folytatnia az írás, olvasás, számolás elsajátítását. Bár utóbbi esetében nagyon élvezte, hogy minden tanóra játékkal kezdődött, elárulta, hogy a barátai azért hiányoznak neki.

kunovics katinka lánya 1
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

Az interjú láttán nem csak az derült ki, hogy a gyerkőc milyen sokat nőtt az utóbbi időben, a tüneményes csemete elújságolta a műsorvezetőknek, hogy örökölte a zene szeretetét az édesanyjától. Katika már most egy kézzel zongorázik, kívülről fújja a legmenőbb slágereket, és imádja a táncolós, interaktív videójátékokat.

Völgyi Zsuzsi és hároméves kislánya, Glória

Völgyi Zsuzsi háromesztendős csemetéje friss képei alapján tündéribb nem is lehetne: hatalmas kék szemével és szőke fürtjeivel mindenkit elvarázsol. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű kislánnyal büszkélkedhet az énekesnő.

Ezt is szeretjük