Ördög Nórának köszönheti Judy, hogy kilépett rossz házasságából

Judyt Ördög Nóra tette ösztönözte arra, hogy kilépjen nem működő házasságából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Judy, a Groovehouse énekesnője és Nagy Roland, az együttes egykori dobosa 2007 júliusában, kétszáz fős vendégsereg előtt fogadtak örök hűséget egymásnak. 

Hetedhét országra szóló lakodalmat csaptak, de hamar kiderült, hibát követtek el. Az énekesnő és zenész férje házassága másfél év után, 2009 februárjában zátonyra futott. 

Judy első házassága elhamarkodott volt

Judy hamar rájött, elhamarkodottan kötötte össze életét hét évvel fiatalabb szerelmével. Az énekesnő rövid időn belül belátta, nem fog működni a házassága, de félt, vajon mit fognak szólni ehhez az emberek.

judy
Fotó: TV2

- Éreztem, hogy ki kellene lépnem a kapcsolatból, de rettentően féltem, hogy az emberek megköveznek. Kétszáz fős csinnadratta után elválni? Lehetetlen! Rettegtem, hogy azt mondják, csak a felhajtás kellett ne­kem - mesélte 2018 decemberében a Borsnak.

Judy szemtől szemben című könyvében utalt rá, ki volt az a médiaszemélyiség, akinek példája bátorságot adott ahhoz, hogy ő maga is kilépjen boldogtalan házasságából.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ördög Nóráról van szó, aki, mint ismert, 2009-ben ment hozzá Rubin Kristóf TV-producerhez, majd négy hónappal házasságkötésük után beadta a válókeresetet.

- Szinte egy időben mentünk férjhez Nórival, és hasonló dolgokon mentünk keresztül. Amikor megláttam a címlapokon, hogy pár hónap után válik, a példája ösztönzött, erőt adott, hogy én is kilépjek a rosszból. Óriási hatással voltak rám a szavai: "az ember ne maradjon benne olyanban, ami nem jó, főleg, ha nincs gyerek", és ennek hatására én is mertem tenni magamért - mesélte Judy, aki akkor találkozott új szerelmével, a 12 évvel fiatalabb párjával, az akkor 21 éves Balázzsal, mikor még házas volt.

Judy több mint tíz éve egy párt alkot Balázzsal, akivel egy kislányuk született.
Judy több mint tíz éve egy párt alkot Balázzsal, akivel egy kislányuk született.
Fotó: Facebook/juditjudy.kishivatalos

A korkülönbségnél volt egy jóval nagyobb probléma, ami megnehezítette az ismerkedést: Judy ekkor még házasságban élt, igaz, az már megromlott, nem érezte jól magát benne.

A fiatalok kapcsolatának nem jósoltak nagy időt, sokan azt mondták az énekesnőnek, csalódni fog, pár hónap múlva véget fog érni a nagy fellángolás. A kétkedőknek nem lett igazuk, a páros két év után, 2011-ben házasodott össze, és a mai napig boldogok. Szerelmük gyümölcse, Maja 2011. december 29-én jött világra, és azóta a szülei szeme fénye.

Magyar sztárpárok, ahol a nő az idősebb

Képes cikkünkben olyan ismert hazai párokat mutatunk, ahol a nők évek óta boldog párkapcsolatban, házasságban élnek náluk jóval fiatalabb férfiakkal.

Ezt is szeretjük