Kiderült, Erdei Zsolt és felesége miért váltak el: Arabellával 9 évig voltak együtt

Erdei Zsolt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban mesélt arról, miért ment tönkre a kapcsolata legidősebb gyermeke édesanyjával.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erdei Zsolt 2000-ben kezdte karrierjét profi ökölvívóként a hamburgi Universum Box-Promotion klub versenyzőjeként. A sportoló akkori barátnőjével költözött Németországba, ám azt nem is sejthette, hogy az ott töltött évek nemcsak pályafutásában játszanak majd fontos szerepet, hanem a magánéletében is.

Itt ismerkedett meg első feleségével, Arabellával. Bár még foglalt volt a szíve, amikor egy osztrák edzőtábor hoteljében megpillantotta a csinos recepciósként és felszolgálóként dolgozó nőt, olyan elsöprő szerelmet érzett, hogy lezárta az előző kapcsolatát.

Erdei Zsolt és Arabella válása

- 2000 novemberében mentünk ki, aztán két évvel később megismertem Arabellát, és váltottam, mert nekem az egy akkora szerelem volt - kezdte az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendégeként.

erdei zsolt life 2
Fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

Kilenc évig voltak együtt: 2005-ben házasodtak össze, frigyükből egy közös gyermekük született, Viktor 2006-ban látta meg a napvilágot. A sportoló szerint, amennyire intenzív érzéseket éltek meg a szerelem terén, a veszekedéseik is épp olyan tüzesek voltak. Szerinte ez is hozzájárult ahhoz, hogy végül 2013-ban kimondták a válásukat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Az elejétől fogva voltak parázs vitáink. Ő volt a tűz, én meg a víz. Komoly vitáink voltak az első pillanattól kezdve, de olyan, hogy előfordult, szinte sírtam. Aztán félrecsúszott sajnos a kapcsolatunk, elmentünk egymás mellett egy idővel.

erdei zsolt life 1
Fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

Elárulta, a szakítás azért viselte meg, mert nem volt egyértelmű, hogy fiuk melyiküknél maradjon. Időközben a család hazaköltözött Németországból, így kérdéses volt, hogy Viktor Magyarországon az apjával, vagy külföldön az anyjával fog élni. Végül a fiú az apukáját választotta.

- Ha ki akart volna menni az anyjával, akkor engedtem volna. Megkérdeztem tőle, mi az álláspontja ezzel kapcsolatban, és ő azt mondta, maradni akar.

Kiss Gergely felesége, Anna

Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, jogász és felesége 19 éves korukban ismerkedtek meg. A vízilabdázónak és Annának három gyermeke született, mindhárman lányok. Őket is láthatod képes összeállításunkban. 

Ezt is szeretjük