Ő Kiss Gergely felesége 22 éve: Anna a vízilabdázót három lánnyal ajándékozta meg
Kiss Gergely és felesége több mint húsz éve vannak együtt jóban-rosszban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, jogász és felesége 19 éves korukban ismerkedtek meg. Valkay Anna Kecskeméten vízilabdázott, de Egerben tanult, Kiss Gergely pedig a Fradiban játszott, és egy egri, háromnapos felkészülés idején találkoztak, amikor a sportoló kicsit lazított egy buliban, hogy megünnepelje a születésnapját. 

- Mindketten nagyon komolyan gondoltuk a kapcsolatunkat elejétől fogva; szerintem pár hét után komolyabb beszélgetéseink voltak, mint sokaknak, akik évek óta "együtt járnak" - mesélte a 43 éves sztár 2019 májusában a Képmás magazinnak, az interjúban pedig azt is elárulta, hogy sok szép nőt látott, de soha nem merült fel benne, hogy egy másik nővel jobb lehet. 

Kiss Gergely felesége, Anna

Egy éve voltak együtt, amikor Kiss Gergelyt Nápolyba hívták vízilabdázni, párját pedig már a menyasszonyaként mutatta be.  

- Én húszévesen eldöntöttem: a férjem háttérországa leszek. Vízilabdás pályafutásomról nem volt nehéz lemondani: szerettem, de sose lelkesedtem úgy iránta, mint ő. Dolgaimat eszerint intéztem, és a gyerekekkel is meg tudtam beszélni: ha edzés, meccs van, apa feladata mindig az első - árulta el Anna. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Nápolyban Anna aquafitneszt és úszást oktatott gyerekeknek, volt idegenvezető, és tanított nyelvtanárként is. Sokat segít a hivatalos dolgaimban és a közös cégünkben; sok nőnek ad motivációt a @Familymanager7 Instagram-oldallal, ahol több mint tizenegyezren követik - mondta a sportoló. 

Kiss Gergelynek és Annának három gyermeke született, mindhárman lányok. Őket is láthatod képes összeállításunkban. 

Ezt is szeretjük