Szécsi Zoltán és gyönyörű felesége: Vandát 10 éve a tenyerén hordozza

A Szécsi Zoltán és felesége közötti összhang a Piríts Rám! című vetélkedőben a képernyőről is átjött.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és felesége, Szécsi Vanda tíz éve házasok, egy kisfiuk született. Azt, hogy milyen összeszokott, jól együttműködő párost alkotnak, a nézők is láthatták a Spektrum Home Piríts Rám! című párkapcsolati gasztrovetélkedőjében, ahol a nők a távolból navigálják a konyhában tevékenykedő férjüket.  

Havas Dóra gasztroblogger irányításával minden epizódban három ismert pár méri össze tudását: az ételek pontos receptjét kizárólag a feleségekkel osztja meg, akik nem jegyzetelhetnek, majd fülhallgatón keresztül instruálják a férjüket, az elkészült ételek pedig pontokat kapnak.

Szécsi Zoltán és felesége, Vanda

- Egerben, egy szórakozóhelyen ismerkedtetek meg egy baráti társaságban. Zoli, pár évvel később azt nyilatkoztad, Vanda abszolút az eseted. Mi fogott meg benne?  

Szécsi Zoltán: Azon túl, hogy gyönyörű Nő, már az első percben megfogott a kisugárzása. Hamar kiderült, hogy nagyon egyformán látjuk a világot, és egy hullámhosszon vagyunk. Tele volt jó energiákkal!

szecsi-zoli-pirits-ram
Fotó: Spektrum Home/Piríts Rám!

Szécsi Vanda: Amikor mellém lépett, először talán az fogott meg benne, hogy végre egy Férfi, aki mellé nyugodt szívvel felvehetek egy tűsarkút! Miután pedig elkezdtünk beszélgetni, órák múlva azt vettem észre, hogy befejezi a mondataimat. Olyan érzésem volt, mintha már ezer éve ismernénk egymást! 

- A Piríts Rám! vetélkedőben nem a gasztronómiai tudáson van a fő hangsúly, hanem az együttműködésen, ti pedig nemcsak nagyon jól összedolgoztok, de nagyon kedvesen, a másikat becézve szóltok egymáshoz. Sokat kellett dolgozni a kapcsolatotokon, vagy ez a képernyőn látható harmónia a kezdetektől az egyik fő jellemző volt?

szecsi-zoli-vanda-pirits-ram
Fotó: Spektrum Home/Piríts Rám!

Szécsi Vanda: Számomra a becézgetés és az, hogy kedvesen szólunk vagy érünk egymáshoz, a kapcsolatunk kezdete óta magától értetődő. Sokszor nevettek is a barátaink, hogy hogyan kiáltunk egymásnak akár a bolt egyik végéből! Bár a műsorban elhangzott becenevet az elmúlt 13 év alatt nem sokszor hallottam a férjem szájából!  

Szécsi Zoltán: Belülről mi nem mindig érezzük tökéletesnek a harmóniát, bár ahogy öregszünk, még inkább vágyunk rá, de akik ismernek minket, egyre többször jegyzik meg, hogy milyen jó párost alkotunk!

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

- Vanda, a férjed többször is Úrnőmnek szólít a műsorban. Ez azt jelenti, hogy egyrészt a tenyerén hordoz, másrészt azt, hogy családi ügyekben és otthon - főként a konyhában - te vagy a döntéshozó?

Szécsi Vanda: Azt gondolom, a konyhában maximálisan én vagyok az "úr", de minden más dologban, ami a családunkat vagy akár a vállalkozásunkat érinti, próbálunk közösen dönteni. Azt pedig, hogy Zoli a tenyerén hordozna, évről évre egyre jobban érzem. Pontosan tudja már, hogy mivel tud levenni a lábamról! Mostanság a legjobb érzés az, hogy sokszor ezekbe az apró, pici kedveskedésekbe már bevonja a kisfiunkat, Zénót is, úgyhogy remélem, belőle is ilyen úriember lesz, mint az édesapjából!

szecsi-vanda-pirits-ram
Fotó: Spektrum Home/Piríts Rám!

- A bemutatkozó kártyátokon az állt, hogy "Zoli ritkán főz, de Vanda szerint nagyon finomakat". Azt a műsorban hallhattuk, hogy az olimpiai bajnok fagyasztott tojásból is tud rántottát készíteni, de mik az igazi specialitásai, illetve mik azok az ételek, amik Vanda keze alól kikerülve a család kedvencei?

Szécsi Vanda: Hál’ istennek a fagyott tojásból készült rántottát nem kellett megkóstolnom, de a Zoli által grillen készült húsokat, amiket gyakran sütünk nyáron a kertben, többször ettem már. Mondjuk, Zoli szerint én még nem ettem igazán jó húst, mert mindig túlsüttetem… de az is csoda, hogy eszem belőle, mert több mint tíz évig vegetáriánus voltam.

Szécsi Zoltán: Nincs olyan étel, amit Vanda ne tudna elkészíteni. Személyes nagy kedvenceim az őzből készült vadas, a tokaji aszús libamáj, a csülkös bableves, a saját tejünkből készült madártej vagy az ősi, családi recept szerinti habos málnás süti! 

Ezt is szeretjük