Kiss Gergely vízilabdázó legidősebb lánya 18 éves lett - Viki gyönyörű tinédzser

Kiss Gergely háromgyermekes édesapa, akinek a legkisebb lánya négyéves, a legnagyobb nemrég lett 18.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk számára a sportsikerei mellett ugyanilyen fontos az is, hogy háromszoros édesapa. 

Felesége, Valkai Anna szintén vízilabdázott. Három gyermekük született, Viktória 2003-ban, Patrícia 2006-ban, majd Olívia 2016 őszén. A 43 éves sztár és párja fontosnak tartja, hogy a gyermekeik is sportoljanak, azt ugyanakkor rájuk bízták, mit. 

Kiss Gergely lánya, Viktória

A legnagyobb lányom nagyon laza izomzatú, ő modern színpadi tánccal kezdte a mozgást, mellette pedig, amikor kint laktunk Montenegróban, dzsúdózott. Követte őt a középső lányom is, a nagyobbik zöld, a kisebb narancssárga öves lett. Majd egyszer csak azt kérték, hogy átmehessenek labdás sportágba. Szorult a hurok, próbáltam elkerülni a vízipólót, de nem sikerült. Mindkettő vízilabdázik négy éve - mesélte Kiss Gergely a család.hu oldalnak 2019 szeptemberében.

A legidősebb lány február közepén lett nagykorú, Vikiből szép, fiatal nő lett.  

"18 éve ilyenkor... a szerelmem már órák óta a kórházban volt, pocakjában kicsi Vikivel, de megvárták, míg hazaérek Bajnokok Ligája meccsről. Az apaság elmondhatatlan boldogságát kaptam tőletek, lányok! #18 #love #birthday #daughter #proud #apa #büszkeségem" - írta a sportoló posztjában, amelyben megmutatta lányát. 

Ezt is szeretjük