Ákos ritkán látott lányaival szelfizett - A 18 éves Anna le sem tagadhatná édesapját
Ákos legidősebb lánya nem csak külsőre emlékeztet az énekesre.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ákos távolról sem sorolható azon hírességek közé, akik mindennap megörvendeztetik rajongóikat szeretteik pillanatképeivel. Ám annál nagyobb az öröm, ha mégis bepillantást enged az otthonába.

A Kossuth-díjas énekest felesége, Krisztina négy gyermekkel ajándékozta meg, közülük fiuk, Márton a legidősebb, ő 1998-ban született, majd három lánnyal bővült a családjuk, Anna 2002-ben, Kata 2005-ben, Júlia pedig 2010-ben látta meg a napvilágot.

Ákos és legidősebb lánya, Anna

A büszke apuka most egy imádni való fotón mutatta meg két lányát: Júliát és Annát kapta a nyakába, úgy lőtték az aranyos szelfit. Lehetetlen volt nem észrevenni, hogy az idősebbikük, Anna mennyire hasonlít a zenészre: mosolyuk és szemük is egyezik. A 18 éves lány nem csak külsőre ütött az édesapjára, tehetségét is örökölte. Gyönyörű hanggal áldotta meg az élet, amit a közönség egyre többször hallhat. Ákos YouTube-csatornáján álltak össze duettezni, valamint a színpadon is láthattuk már őket együtt.

Habár a fiatal tehetség még nem döntötte el, mi szeretne lenni, kacsingat afelé, hogy ő is a zenében lelje meg hivatását. Ennek egy akadálya van csupán, érzékeny természete miatt rosszul viseli a negatív kritikát.

- Gondolkozom azon, hogy ezt a szakmát csináljam, de mivel első kézből látom, milyen nehézségei vannak, ezek kicsit megijesztenek - mesélte a Blikknek 2020 szeptemberében. 

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogyan néznek ki Ákos gyerekei, és mennyire hasonlít rá legidősebb lánya, a 18 éves Anna.

Ezt is szeretjük