Fodor Rajmund felesége bikinis bombázó: a vízilabdázó 18 éve imádja Bernadette-et
Nem csoda, hogy Fodor Rajmund büszkén mutatja meg kedvesét, Bernadette nagyon dögös nő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fodor Rajmund kétszeres olimpiai és Európa-bajnok vízilabdázó, de nem csak a medencében aratja le a babérokat, a szerelem tengerében is szerencsés vizeken hajózik. 

Irigylésre méltóan nagy idillben éli az életét. 18 éve állt oltár elé feleségével, Bernadette-tel, aki két cuki, szőke csemetével ajándékozta meg: lányuk, Nadin 14 éves, míg kisfiuk, Damian tízéves.

Fodor Rajmund és bombázó felesége

Bár nagyon óvja magánéletét, követőit alkalomadtán megörvendezteti egy-két fotóval róluk. Nem csodáljuk, hogy szeret dicsekedni élete párja szépségével, Bernadette igazi bombázó. Rajongóik nem győzték dicsérni bikinis képeit az Instagramon.

Kapcsolatukra nem jellemzőek a parázs viták, ugyan a hétköznapok nehézségei miatt olykor ők is összekülönböznek, de megvan a tuti receptjük a tökéletes házassághoz.

- Vigyázunk a házasságunkra. Mindaz, amit megteremtettünk, felbecsülhetetlen értékkel bír. Ezt mindketten tudjuk, érezzük, mint ahogy azt is, hogy mennyire sérülékeny. A mindennapi gondok súlya alatt vagy egy-egy vita alkalmával mi sem csillogó szemmel nézünk egymásra. De a kapcsolatunk alapja biztos, és ez mindenen átsegít. Ha pedig alábbhagy az egymásra való odafigyelés, azt finoman szóvá is tesszük a másiknak - mesélte a sportoló a Hot! magazinnak.

Képes összeállításunkban mutatjuk, micsoda bombázó Fodor Rajmund felesége.

Ezt is szeretjük