Fodor Rajmund felesége ilyen bombázó bikiniben: a vízilabdázóval 19 éve szerettek egymásba
Fodor Rajmund és Bernadette közös fotóiról süt a szerelem.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fodor Rajmund neve nem csak a sportrajongóknak csenghet ismerősen, az egész ország szorított a balszélső poszton játszó vízilabdázónak minden világversenyen, amelyen részt vett. Például egy emberként örültünk, amikor 2000-ben Sydney-ben és 2004-ben Athénban is a dobogó legfelső fokára állhatott a válogatott tagjaként.

A kétszeres olimpiai és Európa-bajnok sportoló pályafutása során rengeteg érmet és serleget szerzett, ám van valami, ami minden kitüntetésnél fontosabb számára: a családja. 

Fodor Rajmund felesége bikiniben

19 évvel ezelőtt szeretett bele Esztergályos Cecília férjének, Fonyódi Péternek a lányába. Instagram-fotói elárulják, hogy Bernadette-tel és két közös gyermekükkel, a 15 esztendős Nadinnal és a 11 éves Damiannel a lehető legnagyobb harmóniában élik az életüket. Feleségével hol romantikus randival ünneplik szerelmüket, máskor kutyasétáltatás közben lőnek egy-egy idilli fotót magukról.

Noha a közösségi médiában bekukkanthatunk a mindennapjaikba, a házasságukról csak ritkán nyilatkoznak. Utoljára 2019-ben meséltek a Hot! magazinnak arról, szerintük mi a kapcsolatuk titka.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Vigyázunk a házasságunkra. Mindaz, amit megteremtettünk, felbecsülhetetlen értékkel bír. Ezt mindketten tudjuk, érezzük, mint ahogy azt is, hogy mennyire sérülékeny. A mindennapi gondok súlya alatt vagy egy-egy vita alkalmával mi sem csillogó szemmel nézünk egymásra. De a kapcsolatunk alapja biztos, és ez mindenen átsegít. Ha pedig alábbhagy az egymásra való odafigyelés, azt finoman szóvá is tesszük a másiknak - ecsetelte az Exatlon Hungary című műsorból is ismert Fodor Rajmund.

Az immár edzőként is sikeres egykori olimpikon azt is az oldalán mutatta meg, hogy szerelme micsoda bombázó bikiniben. Képes összeállításunkban megnézheted Fodor Rajmund és Bernadette strandolós fotóját, valamint további képeken is meggyőződhetsz arról, mennyire összeillenek.

Ezt is szeretjük