Ő Szilágyi Áron gyönyörű felesége, Betti: a tinikori szerelmükből lett házasság
Szilágyi Áron és Betti tiniszerelmének szakítás lett a vége, de 2012-ben újra egymásra találtak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok, aki Tokióban a magyarok első érmét és egyben első aranyérmét nyerte, aztán  a magyar kardválogatott tagjaként pár nappal később bronzot is szerzett.

2021. augusztus 3-án érkezett haza a japán fővárosból. A budapesti reptéren vastaps fogadta, aminek a sportoló nagyon örült, és alig várta, hogy magához ölelhesse feleségét, Bettit. 

Szilágyi Áron felesége, Betti

- Nagyon hiányzott a feleségem, a családom, a barátaim, Magyarország. Örülök, hogy leszállt a gép, és itt vagyunk egyelőre Ferihegyen, de nemsokára otthon. (…) Két éremmel tértem haza, nagyon boldog vagyok. A következő időszak az ünneplésé, a feltöltődésé és a pihenésé lesz, ezt most megpróbálom kiélvezni - mondta aFókusznak a 31 éves sztár, akinek hiányzott Tokióban a közönség, reméli, a 2024-es párizsi olimpián már közönség előtt vívhatnak. 

szilagyi-aron1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Szilágyi Áron 16 éves volt, amikor megismerte Szántó Bettit, aki maga is vívott. Tiniszerelem volt az övék, de a vívó úgy érezte, a 2008-as pekingi olimpiára való felkészülés mellett sok még egy komoly kapcsolat, ezért elváltak útjaik. 18 évesen egyéniben a legjobb 16 közé került Pekingben, az olimpia után pedig megkereste a szép, szőke lányt, de Betti akkor már mással járt. 

szilagyi-aron-felesege
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Négy évvel a szakításuk után Szilágyi Áron születésnapi üdvözletet küldött Bettinek, aki azonban nem hitt az újrakezdésben, pláne, hogy a vívó a 2012-es londoni olimpián aranyérmes lett: úgy vélte, az élet elsodorja a friss olimpiai bajnokot. Nem így lett, másnap írt Bettinek, akivel újra egymásra találtak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Három évvel később Szilágyi Áron feleségül kérte szerelmét, az esküvőjüket szinte napra pontosan öt évvel az egymásra találásuk után, 2017 augusztusában tartották.

szilagyi-aron2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Az idő előrehaladtával sokat fejlődött a kapcsolatunk, összekovácsoltak minket az események. Megéltünk együtt olyan nagy pillanatokat, mint például a 2016-os olimpiai győzelem - olvasható a Story magazinban

A közgazdászként dolgozó Betti a férje legnagyobb drukkere és támasza, a tokiói olimpiai győzelme után is a sportoló rögtön a feleségét hívta fel.

A Rióban olimpiai bajnokká vált Szász Emese vívó, Szilágyi Áron és a felesége.
A Rióban olimpiai bajnokká vált Szász Emese vívó, Szilágyi Áron és a felesége.
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Ő az egyetlen, akivel verseny közben is kommunikálok, leginkább SMS formájában. Az edzőmön és a csapaton kívül csak őt engedem be ilyenkor. Betti mindig tudja, mi segít, és mindig küld valami bátorító üzenetet.

Szécsi Zoltán és felesége, Vanda

Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és felesége, Szécsi Vanda tíz éve házasok, egy kisfiuk született. Egerben, egy szórakozóhelyen ismerkedtek meg egy baráti társaságban. 

Ezt is szeretjük