Ő Fucsovics Márton gyönyörű menyasszonya: Boris Becker szeme is megakadt rajta

Fucsovics Mártonnak a barátnője is szurkolt a Grand Slam-torna negyeddöntőjében, amit Novak Djokoviccsal játszott.

fucsovics-marton-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elmúlt napokban Fucsovics Márton nevével voltak tele a sporthírek: a magyar teniszező már azzal is pályafutása legjobb eredményét érte el a füves pályás Grand Slam-tornán, hogy nyolc közé jutott, majd a negyeddöntőben búcsúzott a wimbledoni teniszbajnokságtól, miután szerdán három játszmában kikapott a világelső Novak Djokovicstól.

A huszadik Grand Slam-tornagyőzelmére hajtó, címvédő Djokoviccsal a 29 éves nyíregyházi játékos pályafutása során előzőleg kétszer találkozott, és bár mindkétszer alulmaradt, a 2018-as US Open első fordulójában és a 2019-es dohai torna nyolcaddöntőjében is nyert szettet a szerb világsztár ellen.

Fucsovics Márton barátnője

Wimbledonból nemcsak Fucsovics, hanem 29 éves barátnője is bekerült a hírekbe. A szerdai negyeddöntő mérkőzését Angliában a BBC közvetítette, és amikor a kamera a magyar teniszező lelátón szurkoló párjára, Anettra szegeződött, Boris Becker megjegyezte:

Azt mondják, a magyar nők a legszebbek a világon. Nem tudom, de az biztos, hogy ő nagyon csinos. 

Az egykori legendás német teniszezőt szexizmussal vádolták, a Women in Sport (Nők a sportban) nevű brit szervezet kikérte magának a kommentárt - írja a Daily Mail. A BBC védelmébe vette az 53 éves Boris Beckert, és azt írták, könnyelmű kijelentést tett, amivel nem szándékozott megsérteni senkit.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Évtizedek óta azon dolgozunk, hogy megváltoztassuk a sportkultúrát, beleértve a nők tárgyiasítását. Amikor két férfi egy élő tévéközvetítésben így beszélhet egy nőről, az azt mutatja, hogy még sok a dolgunk - mondta a brit lapnak a szervezet vezetője, Stephanie Hilborne.

"Ha nő vagy, akkor ez egy szép bók egy úriembertől. Csak annak szexizmus, akit nem ismernek el" – reagált a történtekre Böszörményi Anett az Instagram-oldalán, aki azt is hozzátette, hogy szükségtelen volt a felhajtás, és a nevében ne minősítsenek senkit.

Fucsovics Márton 2016 augusztusa óta alkot egy párt Anett-tal, a teniszező 2017 novemberében a Maldív-szigeteken kérte meg szerelme kezét. Az esküvőt 2018 nyarára tervezték, de a sportoló karrierje miatt elhalasztották. 

Cover-fotó: MTI/EPA/Julien De Rosa

Ezt is szeretjük