Ő Fucsovics Márton gyönyörű menyasszonya: Boris Becker szeme is megakadt rajta
Fucsovics Mártonnak a barátnője is szurkolt a Grand Slam-torna negyeddöntőjében, amit Novak Djokoviccsal játszott.

fucsovics-marton-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt napokban Fucsovics Márton nevével voltak tele a sporthírek: a magyar teniszező már azzal is pályafutása legjobb eredményét érte el a füves pályás Grand Slam-tornán, hogy nyolc közé jutott, majd a negyeddöntőben búcsúzott a wimbledoni teniszbajnokságtól, miután szerdán három játszmában kikapott a világelső Novak Djokovicstól.

A huszadik Grand Slam-tornagyőzelmére hajtó, címvédő Djokoviccsal a 29 éves nyíregyházi játékos pályafutása során előzőleg kétszer találkozott, és bár mindkétszer alulmaradt, a 2018-as US Open első fordulójában és a 2019-es dohai torna nyolcaddöntőjében is nyert szettet a szerb világsztár ellen.

Fucsovics Márton barátnője

Wimbledonból nemcsak Fucsovics, hanem 29 éves barátnője is bekerült a hírekbe. A szerdai negyeddöntő mérkőzését Angliában a BBC közvetítette, és amikor a kamera a magyar teniszező lelátón szurkoló párjára, Anettra szegeződött, Boris Becker megjegyezte:

Azt mondják, a magyar nők a legszebbek a világon. Nem tudom, de az biztos, hogy ő nagyon csinos. 

Az egykori legendás német teniszezőt szexizmussal vádolták, a Women in Sport (Nők a sportban) nevű brit szervezet kikérte magának a kommentárt - írja a Daily Mail. A BBC védelmébe vette az 53 éves Boris Beckert, és azt írták, könnyelmű kijelentést tett, amivel nem szándékozott megsérteni senkit.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Évtizedek óta azon dolgozunk, hogy megváltoztassuk a sportkultúrát, beleértve a nők tárgyiasítását. Amikor két férfi egy élő tévéközvetítésben így beszélhet egy nőről, az azt mutatja, hogy még sok a dolgunk - mondta a brit lapnak a szervezet vezetője, Stephanie Hilborne.

"Ha nő vagy, akkor ez egy szép bók egy úriembertől. Csak annak szexizmus, akit nem ismernek el" – reagált a történtekre Böszörményi Anett az Instagram-oldalán, aki azt is hozzátette, hogy szükségtelen volt a felhajtás, és a nevében ne minősítsenek senkit.

Fucsovics Márton 2016 augusztusa óta alkot egy párt Anett-tal, a teniszező 2017 novemberében a Maldív-szigeteken kérte meg szerelme kezét. Az esküvőt 2018 nyarára tervezték, de a sportoló karrierje miatt elhalasztották. 

Cover-fotó: MTI/EPA/Julien De Rosa

Ezt is szeretjük