Ő Gulácsi Péter párja már 11 éve: a gyönyörű focistafeleség második gyermekükkel várandós

Gulácsi Péter 2016-ban vette feleségül Diát, akivel a második gyermeküket várják.

Gulácsi Péter felesége, Dia
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy labdarúgócsapat győzelme nemcsak a gólszerzők érdeme, hanem az egész gárdáé, és a végeredményt nagyban befolyásolja a kapusok teljesítménye. Az, hogy a magyar labdarúgó-válogatott a 2021-es foci-Eb-n a franciák és a németek ellen is döntetlent tudott játszani, nagyban köszönhető Gulácsi Péternek

A felnőttválogatottban az első mérkőzését 2014-ben játszotta Dánia ellen. Részt vett a 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokságon, és amikor Király Gábor a kontinenstorna után visszavonult a nemzeti csapattól, ő lett az utódja.

Gulácsi Péter felesége, Diána

A magyar válogatott és az RB Leipzig kapusa nemcsak sportsikereire, hanem a magánéletére is büszke lehet. A gyönyörű Vígh Diánával 2010 óta alkotnak egy párt, 2016 májusában tartották esküvőjüket a Balaton északi partján. Első gyermekük, Gulácsi Dominik Zoltán 2019 júniusában született. Az édesanya csak pár hónappal később árulta el egy posztjában, hogy mielőtt kisfiuk megfogant, két vetélésen volt túl. Idén április közepén árulták el, hogy második gyermeküket várják. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Vígh Diána 14 évesen kezdett el modellkedni, 2013-ban bejutott a TV2 A Királynő című szépségkirálynő-választásának döntőjébe. A verseny idején már elvégezte angol nyelven a Közgáz nemzetközi gazdálkodás szakát, pár évvel később esküvőszervező vállalkozást indított.

Képes összeállításunkban megnézheted Gulácsi Péter kapust és gyönyörű családját. 

Cover-fotó: MTI/EPA/Filip Singer

Ezt is szeretjük