Schumacher fia 3 éve imádja a gyönyörű magyar sportolónőt: Keszthelyi Viviennel közös jövőt terveznek

Keszthelyi Vivien és David Schumacher le sem tagadhatná, mennyire szerelmesek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Keszthelyi Vivient már kislányként jobban vonzották az autók, mint a babák. Nagyon fiatalon váltotta valóra gyerekkori álmát, hogy autóversenyző lehessen. Bár mindössze húszesztendős, már most a világ legjobb női pilótái között tartják számon.

Ő a magyar autósport történetének legfiatalabb és egyben első női versenyzője. Egyelőre három bajnoki címmel a zsebében a Formula-3-ban versenyez, de nem titkolja, az élvonalba vágyik. Eredményei alapján pedig minden esélye megvan arra, hogy a Forma-1 első női vezetőjeként üljön a volán mögé.

Keszthelyi Vivien és David Schumacher szerelmes fotói

Nem csak a pályafutását tekintve áll biztos lábakon a jövője, a szerelemben is hosszú távra tervez. Noha eleinte Michael Schumacher fia, Mick is csapta neki a szelet, végül nem vele, hanem az unokatestvérével, Ralf Schumacher gyermekével jött össze. Immár három éve alkotnak egy párt David Schumacherrel, aki szintén autóversenyző.

- Én nem tudtam, hogy ki ő, amikor megismerkedtem vele. 2014-ben ismertem meg Micket, az unokatesóját, de ő nem vonzott annyira. Nem szerettem volna vele kapcsolatot, mert nem volt a típusom, de a mai napig jóban vagyunk. Davidet az egyik akadémistatársam mutatta be, utána kezdtünk el beszélgetni. Nagyon meglepődtem, hogy milyen céltudatos és tisztelettudó, ez megtetszett benne. Elkezdtünk kommunikálni, majd pár hónap után összejöttünk - mesélte a Tények Plusznak 2020 szeptemberében.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Közös képeik alapján tagadhatatlan, hogy odavannak egymásért. Bár még nagyon fiatalok, és nem tudják, mit tartogatnak számukra az elkövetkezendő évek, abban biztosak, hogy mindent egymás oldalán szeretnének megélni.

- Elég fiatalok vagyunk, úgyhogy a házasság és a családalapítás még odébb van. Az autósportban még nem értük el a céljainkat, de szerintem, miután mindent megvalósítottunk, minden szóba jöhet. Az biztos, hogy mindketten hosszú távra tervezünk.

Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyire szép párt alkot Keszthelyi Vivien és David Schumacher, valamint azt is megnézheted, hogy milyen szép nő a magyar pilóta. 

Ezt is szeretjük