Bereczki Zoltán 9 évvel a válás után: ezért haragudott Szinetár Dórára és saját magára is

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra házasságát a külvilág tökéletesnek látta, azért is lepett meg mindenkit 2013-as válásuk.

bereczki-zoltan-szinetar-dora-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bereczki Zoltán ma már tudatosan óvja a magánéletét, második feleségével, Bata Éva színésznővel meggondolják, mennyit mutatnak magukból a nagy nyilvánosság előtt. Amikor Szinetár Dórával az esküvőjük előtt eladták egy bulvárlapnak a fotóikat, vállalták az ezzel járó következményeket, de nem láthatták előre azok mindegyikét. 

Innentől kezdve próbálták tudatosan irányítani, mi jelenik meg róluk, így az aznapi boldogságukról vagy problémáikról nem számoltak be, de egy-egy helyzetről szívesen beszéltek. Egy idő után nem a cikkek számával, hanem azok igazságtartalmával volt gond, ez okozott bajt - mesélte a színész a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorban. 

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra válása

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra 2005 nyarán házasodtak össze, kislányuk 2007 decemberében jött a világra. 2012 augusztusában közleményben tudatták, hogy három hónappal korábban, közös megegyezéssel a különválás mellett döntöttek, ami mindenkit meglepett. A válást hivatalosan 2013 őszén mondták ki. 

bereczki-zoltan2
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna/Három Igazság

- Ha nem párhuzamos, egy idő után olyan nagy lesz az igazság és a valóság között a távolság, hogy nem tud már együtt futni, eltávolodik, elpattan. Azt hiszem, mi nagyon akartuk azt hinni, ami az újságban állt, és nem figyeltünk arra, ami a valóság volt. Ettől ez egy nagyot robbantott - beszélt arról a 45 éves sztár, miért döbbent meg mindenki a válásuk híre hallatán. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Vagy a fellegekben jártunk a cikkekben, vagy éppen most jöttünk ki a pokolból. Nem volt jelen az a valódi árnyalat, ami a valóság volt.

- Ez egy olyan állapot volt az újságcikkek alapján, ami után ki lehetett menni a színpadra, és el lehetett énekelni a nagy álomduettet. A színpadon annyira volt igaz, mint egy színésznek a szerep, amibe belebújik.

- Előfordult olyan, hogy megérkeztünk a fellépésre, és valami apróságon iszonyúan összebalhéztunk. Mindketten elvonultunk az öltözőnkbe, és amíg meg nem szólalt a nyitányzene, nem is láttuk egymást. Aztán abban a pillanatban, hogy bementünk a színpadra, minden oké volt. Igazi szeretettel és harmóniával végig tudtuk csinálni a műsort, mintha előtte semmi nem történt volna. A zene ereje meg is oldotta ezt a fajta konfliktust, de a konfliktus valódisága mégiscsak ott maradt.

A színész szerint a színpadon látott Bereczki Zoltán és a mindennapi élet Bereczki Zoltánja nem mindig volt azonos, és ez a feszültség, ez a kettősség robbantotta szét a kapcsolatukat Szinetár Dórával. 

- Ott maradt a háttérben lévő Bereczki Zoltán sérelme, miközben én azt hittem, hogy a színpadon álló Bereczki Zoltán föloldotta a magánember problémáját is. Ez az a két vonal nem párhuzamosan ment, hanem egyre széjjelebb: az én valódi önmagam, meg amit te láttál a színpadon, az a boldog, önfeledt valaki, nem ugyanaz volt. És ez a párosunkra is igaz volt! Feszült, feszült ez a dolog, aztán egyszer csak elpattant. 

bereczki-zoltan3
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna/Három Igazság

A válást követően sokféle jellemfejlődésen ment keresztül, hogy megtalálja a valódi önmagát. Úgy érzi, ez mostanra sikerült is. 

Haragudtam Dórira, haragudtam magamra, haragudtam a világra, mindenkire haragudtam,

és át kellett mennem azon a jellemfejlődésen, amin egy ilyen dolog után egy épeszű ember átmegy. (…) Most érzem magam leginkább önmagamat magammal azonosnak. Voltam nemrég egy fotózáson, megnéztem a fotót, és önmagamat láttam. Ránézek egy sok évvel ezelőtti fotóra, és látom, hogy én vagyok rajta, de nem emlékszem, nem ismerem fel - vallotta be Palik Lászlónak.

Szinetár Dóra fiának ilyen volt a kapcsolata Bereczki Zoltánnal

Szinetár Dóra mindössze húszéves volt, amikor megszületett Lőcsei Jenő balett-táncossal közös fiuk, Lőcsei Márton. Második férje, Bereczki Zoltán 12-13 évig volt jelen Marci életében, akit a fiú apának is szólított.

Ezt is szeretjük