Szinetár Dóra fia 13 évig apának szólította Bereczki Zoltánt: ilyen volt a kapcsolatuk

Szinetár Dóra és fia az Életünk történetében láthatták egymást megöregedni, és Marci arról is mesélt, milyen volt a kapcsolata az anyja második férjével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinetár Dóra háromgyerekes édesanya: negyvenévesen, 2017 szeptemberében adott életet harmadik gyermekének, Benjáminnak, akinek édesapja a Jászai Mari-díjas színésznő harmadik férje, a színész Makranczi Zalán. 

Harmincévesen volt várandós második gyermekével, Zorkával, akinek édesapja a második férje, Bereczki Zoltán színész. Mindössze húszéves volt, amikor megszületett Lőcsei Jenő balett-táncossal közös fiuk. Lőcsei Márton anyjával és anyai nagyszüleivel egy telken, de egy különálló kis házban, ma már önálló életet él párjával. 

Szinetár Dóra fiának ilyen volt a kapcsolata Bereczki Zoltánnal

Szinetár Dóra és fia, Lőcsei Marci az Életünk története harmadik évadában különleges időutazásra vállalkoztak: az RTL Klub műsorában először szerepelt anya és gyermeke, akik a maszkmesterek segítségével láthatták, hogyan néznek majd ki húsz, illetve negyven évet öregedve. 

szinetar-dora
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

- Nagyon sokszor gondolom azt, hogy mivel az ő édesapjával nekem egy nagyon rövid kapcsolatom volt, ezért valószínűleg nekünk azért kellett találkozni, hogy ő megszülethessen. Amikor mi egymásra találtunk, akkor olyan egyértelmű volt, hogy nekünk kell egy gyerek - árulta el a decemberben 45. születésnapját ünneplő színésznő.

Lőcsei Marci azt mesélte Friderikusz Sándornak, hogy az édesapjával az első pár évben, öt-hat éves koráig egészen aktív kapcsolata volt, ami később megváltozott. 

- Az elmúlt 25 évben hullámvölgyek voltak. Volt olyan időszak, amikor én vettem részt aktívabban az ő életében, máskor ő az enyémben, ugyanakkor előfordult olyan is, hogy egyáltalán nem beszéltünk hónapokon keresztül. Űr nem volt az életemben, mert érzelmileg nagyon sokat kaptam egyrészt édesanyámtól, másrészt a családnak ettől a felétől, tehát a nagyszüleimtől. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szinetár Dóra második férje, Bereczki Zoltán 12-13 évig volt jelen Marci életében, akit a fiú apának is szólított. 

- Nagyon jól éreztem magam Zolival, és rengeteg nagyon pozitív, közös élményünk van, nagyon sok mindent tanultam tőle. Zolinak és apának is hívtam hosszú éveken keresztül. Miután elváltak, nem maradt vele olyan aktív a kapcsolatom, hogy ez a mai napig tartana,

de több évig éltünk úgy, hogy őt apának szólítottam, és abszolút apámként is volt részese az életemnek.

- Jártunk együtt apa-fiú focira, amit nagyon szerettem, de teniszeztem is vele. Volt egy csomó olyan közös programunk, amiről azt gondolom, nagyon jó, ha egy gyerek az apjával tudja csinálni. Én vele tudtam, és úgy is tekintettem ezekre a programokra, mintha az apámmal csinálnám - árulta el a nemrég 25. születésnapját ünnepelt Marci. 

locsei-marci
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Szinetár Dóra szerint a fia és második férje között azért vált a válásukat követően lazává a korábban szoros kapcsolat, mert Marci akkoriban a kamaszkorszakát élte, amikor a legtöbb fiú lázad a tőle idősebbnek tanúsítandó tisztelet ellen. 

- Nem éreztem soha azt, hogy "Nem vagy az apám, hagyjál békén!", emiatt inkább édesanyám aggódott. Azért nem, mert tényleg úgy éltem vele, mintha az édesapám lenne, és valahol azt éreztem, ha amikor minden jó, úgy kezelem, mintha az apán lenne, akkor, amikor valami nem jó, akkor is úgy kell kezelnem. 

szinetar-dora-es-fia
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Amikor Makranczi Zalán az életük része lett, Marci már 16-17 éves volt, így vele már inkább haveri, mint apa-fiú viszonyuk alakult ki. 

- Ő nem is próbált úgy csinálni. Nagyon figyelt arra, hogy egyfajta távolság meglegyen, nem szeretett volna beleszólni az életembe. De ugyanúgy partner volt mindenben, Zalánnal bármiről lehet beszélgetni. Édesapámmal nagyon rövid ideig volt olyan viszonyom, amire majd családapaként azt mondom, hogy az egy rendes apa-fiú kapcsolat, Zalán pedig akkor ismert meg, amikor már inkább a haverom lett, mint az apám.

Zolival éltem abban a meghatározó 12-13 évben, amikor nagyon fontos volt egy apafigura az életemben,

viszont ő meg nagyon sok mindenben partner, egyenrangú fél is volt, azt éreztem, vele lehet nagyon sok mindent csinálni, amit anyukámmal nem.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit öregedett húsz, majd negyven év alatt Szinetár Dóra és fia, Lőcsei Marci az Életünk történetében. 

Ezt is szeretjük