Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya 14 éves lett: friss fotó a szülinapos Zoráról
Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya, Bereczki Zora 14 éves lett.

szinetar-dora-bereczki-zoltan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán 2012-ben közleményben tudatta, hogy közös megegyezéssel úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább, majd válásukat 2013 őszén hivatalosan is kimondta a bíróság, gyermekük örökre összekötő kapocs kettejük között. 

Bereczki Zorát óvják a nyilvánosságtól, abban is egyetértenek, hogy közös gyermeküket nem mutogatják. 

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya 14 éves lett

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán 2005 nyarán házasodtak össze, kislányuk 2007-ben jött a világra. A színésznőnek első házasságából egy fia született, Marci 13 évig apának szólította Bereczkit, és apaként is tekintett rá. A válás után mindkét színművész új párra lelt egy-egy kollégájuk személyében: Szinetár Dóra 2015 nyarán feleségül ment Makranczi Zalánhoz, fiuk, Benjámin 2017 szeptemberében jött a világra.

Bereczki Zoltán 2019 januárjában találkozott Bata Évával, aki idén augusztusban hozta világra kislányukat, Flórát. A színész már kétszeres apuka, lányai között 14 év a korkülönbség. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Bereczki Zora 14 éves lett, édesanyja december 7-én posztolt egy szülinapos fotót vele. Az írta, 14 éve ámuldozik, a lánya mennyire másként gondolkodik, működik, mennyire más az ízlése, mennyire szabad és független, és mégis mennyire nagyon hasonlít rá.

A felvételen ezúttal sem látszik Zora arca. Az édesanyja és az édesapja közös döntése, hogy nem mutatnak belőle többet. Benjámint időnként megmutatják Makranczi Zalánnal, hogy erőt adjanak másoknak, de a férfi fiát és Zorát nem. 

- Az életünk a másik három gyerekünkről is szól, pont úgy, mint Benjiről, közülük kettő még kiskorú, értük minden szempontból mi felelünk, és nemcsak mi, hanem a szülőpárok is, tehát négy felnőtt. Zorka tizenkettő, és az édesapjával abban maradtunk, nem tesszük őt ki efféle megpróbáltatásoknak - indokolta a színésznő a döntésüket 2019 decemberében a Nők Lapjának

Bata Éva és Bereczki Zoltán lánya, Flóra

Bata Éva és Bereczki Zoltán közös gyermeke augusztusban jött a világra, a pár titokban össze is házasodott. Apás szülés volt, a színész jelen volt Flóra világrajövetelénél, és azóta is kiveszi a részét a baba körüli és az otthoni teendőkből. 

Cover-fotó: Instagram/Szinetár Dóra Official, TV/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük