Marsi Anikó jóképű párjával szerepelt: Gáborral egy éve alkotnak egy párt

Marsi Anikó és Gábor nem sokszor mutatkoznak együtt a tévében. A képernyőn keresztül is süt róluk a szerelem.

marsi-anikó-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Marsi Anikó és párja, Gábor nem sűrűn mutatkoznak együtt a képernyőn. A TV2 műsorvezetője és a jóképű férfi óvják szerelmüket a nyilvánosságtól. 

Egy évvel ezelőtt váltak egy párrá, de az ismeretségük régebbre nyúlik vissza. A tévés többször is utazott a férfi taxijában korábban, majd Gábor 2021 áprilisában lépett a tettek mezejére: írt kiszemeltjének, és elhívta, hogy fussanak együtt.

Marsi Anikó és párja

Egy esztendő elteltével nagy köztük az összhang, sőt a rajongók tudni vélték, hogy kapcsolatuk a következő szintre lépett. Marsi Anikó közösségi oldalán kiszúrták, hogy egy aranygyűrűt visel, ez alapján rögtön szárnyra keltek a pletykák, miszerint a macsó Gáborral eljegyezték egymást.

Marsi Anikó párja irtó helyes pasi. A műsorvezető és Gábor a Tények Pluszban szerepeltek együtt.
Marsi Anikó párja irtó helyes pasi. A műsorvezető és Gábor a Tények Pluszban szerepeltek együtt.
Fotó: TV2/Tények Plusz

A híresztelésekkel ellentétben a lánykérés még nem történt meg. Az ominózus ékszert a híradós nem azért nem veszi le soha, mert a szerelmük szimbóluma, hanem mert az édesanyjától kapta. Ennek ellenére nem tartja kizártnak, hogy a jövőben összekösse az életét kedvesével.

- Soha nem mondom azt, hogy soha. De nem tudom. Azt gondolom, ilyenkor a gyerekeim véleménye az első és a második is. Pedig feltehetőleg nem az ő kezüket kérné meg Gábor. Nem tudok erre jól válaszolni - oszlatta el a híreszteléseket a 47 éves híresség a Tények Pluszban.

Vastag Csaba új barátnője

Vastag Csabának új párja van. A 2010-es X-Faktor győztese úgy döntött, elérkezett az ideje annak, hogy az ország tudtára adja, bekopogtatott az életébe a szerelem. Gyönyörű kedvesét közös címlapfotón mutatta meg.

Cover-fotó: TV2/Tények

Ezt is szeretjük