Hosszú Katinka párja akár egy hollywoodi sztár: Máté a vörös szőnyegen piszkosul sármos volt

Hosszú Katinka vőlegényével, Gelencsér Mátéval érkezett a Katinka című dokumentumfilm díszbemutatójára.

hosszú-katinka-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hosszú Katinka párjával az oldalán is végigvonult a Katinka című dokumentumfilm díszbemutatóján 2022. május 10-én az Uránia Nemzeti Filmszínházban. Az úszónő pályafutását bemutató alkotás forgatása 2020 elején kezdődött, a stáb két éven át követte a címszereplő mindennapjait.

Bár a világjárvány miatt voltak kisebb szünetek a projektben, végül elkészült a film, amelyet a közönség 2022. május 12-étől láthat a mozikban.

Hosszú Katinka párja a Katinka bemutatóján

A premierről természetesen Hosszú Katinka kedvese, Gelencsér Máté sem hiányozhatott. A férfi elegáns, fekete szmokingban lépett a vörös szőnyegre, úgy festett, akár egy hollywoodi sztár.

A háromszoros olimpiai bajnok úszó és jóképű szerelme 2019 óta alkotnak egy párt. Bár nem árasztják el a közösségi médiát a közös fotóikkal, olykor-olykor megörvendeztetik a rajongókat néhány romantikus képpel. Azt is az Instagramon mutatták meg, hogy kapcsolatukat új szintre emelték. Máté 2022 januárjában tette fel a nagy kérdést szerelmének, hozzá megy-e feleségül. Az eljegyzéshez nem is választhatott volna eszményibb helyszínt. A Kanári-szigeteken, az óceán mellett naplementekor ereszkedett féltérdre.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen sármos volt Hosszú Katinka párja, Máté a Katinka című dokumentumfilm díszbemutatóján, valamint további romantikus képeket láthatsz a párról.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük