Ő Tornózky Anita igézően kék szemű vőlegénye: Miklós 4 év után kérte feleségül
Tornóczky Anita és párja kapcsolata síelés közben kezdődött. Miklós a negyedik évfordulójukon, szintén havas környezetben kérte meg.

tornóczky-anita-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tornóczky Anita a 2021-es évet egy hatalmas győzelemmel zárta, ő lett A Konyhafőnök VIP nyertese. A 2022-es esztendő sem ígérkezik kevésbé örömtelinek a számára, kedvese március 9-én, napra pontosan kapcsolatuk negyedik évfordulóján megkérte a kezét.

A műsorvezetőből lett kutyatréner az Instagram-oldalán számolt be a történtekről. Megmutatta, milyen gyönyörű eljegyzési gyűrűt kapott Miklóstól, és azt is elárulta, szerelmük síelés közben kezdődött, és szintén havas környezetben váltak jegyespárrá.

Tornóczky Anita vőlegénye

Bár nagyon ügyel rá, hogy óvja vőlegényét a nyilvánosságtól, most kivételt tett. Egy közös szelfit is posztolt kettejükről. A fotó elárulja, a gazdasági jogászként dolgozó Miklós igazán jóképű, igézően kék szemű férfi.

tornóczky
Fotó: Instagram/Tornóczky Anita

Tornóczky Anita 2020 decemberében mesélt kedveséről a Story magazin interjújában. Már akkor felvetődött, szeretnének-e egy napon oltár elé állni. 

- Én már voltam házas, és elváltam, de ez is mutatja, hogy sosem voltak ellenérzéseim a házasság intézményével kapcsolatban. A volt férjemet a mai napig tisztelem, szeretem. Nem a házassággal volt bajom annak idején, és nem is vele, egyszerűen úgy alakult, hogy nem tudtuk együtt folytatni - fogalmazott annak idején.

Hozzátette, bár úgy véli, egy pár papír nélkül is ugyanolyan boldog lehet, a gyermekvállalás kérdésében konzervatív. Szerinte akkor jöhet a baba a kapcsolatba, ha az édesanya és az apuka hivatalosan is egy pár.

Anno a mindennapjaik harmóniájáról is beszámolt. Elárulta, Miklóssal olyan dolgok tartják össze, amelyek hosszú távon rendkívül fontosak: mindent meg tudnak beszélni, és az érdeklődési körük is nagyon hasonló. Nem mellesleg a férfi az sem bánja, ha az otthonukat tíznél is több kutyával kell megosztania, hiszen ő is nagyon jól bánik az állatokkal.

Tomán Szabina és ritkán látott férje

Tomán Szabina kisebbik gyermeke édesapjával csak nagyon ritkán mutatkozik a kamerák előtt. Szini Béla szintén az üzleti életben tevékenykedik, több vállalkozást visz a hátán, többek között ő felel a belváros egyik exkluzív étterméért.

Cover-fotó: RTL II/NőComment!

Ezt is szeretjük