Ő Németh Kristóf elbűvölő felesége: Zitát 2 éve vette feleségül
Németh Kristóf és Zita le sem tagadhatja, mennyire boldogok együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Németh Kristóf sok tévénéző kedvenc hazai sorozatsztárja. Vannak, akik a Barátok közt macsó Kertész Gézájaként zárták a szívükbe, mások Ökörapáti bohókás polgármesterének bőrébe bújva kedvelték meg a Drága örökösökben, illetve rajongói szerint a Keresztanyu Bárány Jóskájának karaktere is remekül passzol hozzá.

Számára azonban a civil életben betöltött szerepe a legkedvesebb, a hétköznapokban szerető férj és családapa. Második felesége, Zita már az első pillanatban levette a lábáról, ám szerelmük beteljesülésére hét évet várniuk kellett. Végül 2017-ben váltak egy párrá.

Németh Kristóf és felesége, Zita

Ezután felgyorsultak az események a kapcsolatukban. 2018-ban A legbátrabb párosban az egész ország meggyőződhetett arról, milyen remekül kiegészítik egymást, és számukra sem volt kétséges, hogy együtt képzelik el a jövőt. Még az év decemberében sort kerítettek az eljegyzésre, majd 2019-ben kimondták a boldogító igent. Szerelmük azóta is lángol, 2020. december 21-én második házassági évfordulójukat ünnepelhették.

Instagram-fotóik a legnagyobb idillről árulkodnak: Zita 2019 novemberében adott életet közös gyermeküknek, Leventének. Azt is elárulják képek, hogy férje korábbi házasságából született fiával, Lócival is remek viszonyt ápol. Összeállításunkban megnézheted, mennyire szép családot alkotnak.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük