Ő Németh Kristóf elbűvölő felesége: Zitát 2 éve vette feleségül

Németh Kristóf és Zita le sem tagadhatja, mennyire boldogok együtt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Németh Kristóf sok tévénéző kedvenc hazai sorozatsztárja. Vannak, akik a Barátok közt macsó Kertész Gézájaként zárták a szívükbe, mások Ökörapáti bohókás polgármesterének bőrébe bújva kedvelték meg a Drága örökösökben, illetve rajongói szerint a Keresztanyu Bárány Jóskájának karaktere is remekül passzol hozzá.

Számára azonban a civil életben betöltött szerepe a legkedvesebb, a hétköznapokban szerető férj és családapa. Második felesége, Zita már az első pillanatban levette a lábáról, ám szerelmük beteljesülésére hét évet várniuk kellett. Végül 2017-ben váltak egy párrá.

Németh Kristóf és felesége, Zita

Ezután felgyorsultak az események a kapcsolatukban. 2018-ban A legbátrabb párosban az egész ország meggyőződhetett arról, milyen remekül kiegészítik egymást, és számukra sem volt kétséges, hogy együtt képzelik el a jövőt. Még az év decemberében sort kerítettek az eljegyzésre, majd 2019-ben kimondták a boldogító igent. Szerelmük azóta is lángol, 2020. december 21-én második házassági évfordulójukat ünnepelhették.

Instagram-fotóik a legnagyobb idillről árulkodnak: Zita 2019 novemberében adott életet közös gyermeküknek, Leventének. Azt is elárulják a képek, hogy férje korábbi házasságából született fiával, Lócival is remek viszonyt ápol. Összeállításunkban megnézheted, mennyire szép családot alkotnak.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük