Sárközi Ákos és gyönyörű, szőke felesége igazi álompár - Képeken magyar gasztroguruk és szerelmeik

Sárközi Ákos és Éva 2019-ben kötötték össze az életüket.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azt mondják, "egy férfit a hasán keresztül lehet megfogni". Ám mi van akkor, ha a kiszemeltünk profi szinten mozog a gasztronómia világában? A magyar sztárséfek párjai erre a kérdésre biztosan tudják a választ, hiszen közös fotóikat elnézve tagadhatatlan, mennyire boldogok egymás mellett.

Az utóbbi időben rendkívül népszerűek lettek hazánkban az olyan vetélkedők, amelyekben a versenyzők a konyhapult mögött mérkőznek meg egymással. Akár civil, hobbiszakácsokról van szó, akár hírességekről, a nézőket minden évad a képernyő elé szegezi.

Sárközi Ákos és felesége szerelmes fotója

Bár az is nagyon izgalmas, hogy milyen ételcsodák születnek az ilyen jellegű produkciókban, sikerükhöz a zsűritagok személye is sokat hozzátesz. A Konyhafőnök szigorú Sárközi Ákosa például sokak kedvence lett, mióta 2016-ban csatlakozott az ítészekhez. Bár a versenyben kemény kritikákat fogalmaz meg, és nem bánik kesztyűs kézzel a csapatának tagjaival, a való életben épp az ellenkezője sugárzik róla.

Instagram-képei alapján igazi romantikus lélek. Noha az oldalán is az ételeké a főszerep, olykor megmutatja, mennyire összeillő párt alkot a feleségével. 2019-ben kötötte össze az életét a gyönyörű festőművész Évával, akivel azóta is a legnagyobb harmóniában élnek együtt. Nem csak a róluk készült közös felvételeik árulkodnak idilljükről, a Michelin-csillagos séf érzelmes szavai szintén sokatmondóak.

“Sokkal szebb a világ, ha velem vagy“ - öntötte szavakba érzéseit az egyik posztjában.

Nem ő az egyetlen gasztroguru, aki gyönyörű párral büszkélkedhet. Képes összeállításunkban a sztárséfek és szerelmeik közös fotóit gyűjtöttük össze.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük