Ő Tomán Szabina ritkán látott férje: az üzletember Bélától született kisebbik lánya

Tomán Szabina elárulta, hogyan tudják összeegyeztetni a munkát és a családot üzletember férjével.

Tomán Szabina férje
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Tomán Szabina 2020-ban csatlakozott a Cápák között döntéshozóihoz. A műsor második évadától láthatjuk, nem ismer tréfát, ha üzletről van szó, csak olyan vállalkozásokba fektet, amelyekben szívvel-lélekkel hisz.

A modellből lett üzletasszonynak nap mint nap rengeteg helyzetben kell helytállnia: cégvezetőként folyamatos megbeszéléseken vesz részt, de pontban ötkor szigorúan abbahagyja a munkát, a délután kizárólag a szeretteié.

Tomán Szabina férje

Két kislányt nevel. Első, Árpa Attilával kötött házasságából 2006-ban született meg nagyobbik lánya, Amira. Második férjét szintén egy lánygyermekkel ajándékozta meg: Szofinak 2018-ban adott életet. Kisebbik gyermeke édesapját csak ritkán láthatjuk az oldalán, Szini Béla szintén az üzleti életben tevékenykedik.

tomán-szabina-férje
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Az üzletember több vállalkozást visz a hátán, többek között ő felel a belváros egyik exkluzív étterméért. Az, hogy ugyanaz a hivatásuk, sosem szült konfliktust köztük, épp ellenkezőleg, megtalálták az otthonlét és a munka tökéletes egyensúlyát. 

- Azért vagyunk szerintem szerencsések, mert egy tekintetből, egy pillantásból megértjük a másik problémáját. Nem is kell részletesen mondania, ha nehéz napja van. A vállalkozói lét nem könnyű, egy megértő tekintet rettentően sokat jelent - ecsetelte a Fókuszban.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A sűrű napirend kivitelezhetetlen lenne pontos tervezés nélkül: Tomán Szabinának a pilatesórák és a fodrászidőpontok is egy évvel előre be vannak írva a naptárába. Férje is partner ebben, minden vasárnap leülnek, és pontosan megbeszélik a következő hetet.

tomán
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Gyakorlatilag kötöttünk egy vérszerződést, hogy ő nem marad egyedül ebben a témában. Azt gondolom, ez a legfontosabb szerződés az életünkben, hiszen a gyerekekkel és a háztartásban 50-50 százalékban vesszük ki a részünket - ezt már a családapa mondta el az RTL Klub műsorában.

Balogh Levente lányai

Balogh Leventének első feleségétől három lánya született, akikkel 2021-ben a Nagy szám című műsorban szerepelt először. Íme Szimóna, Tiffany és Sophie.

Balogh Levente és gyönyörű lányai: a Cápák között üzletembere először mutatta meg gyerekeit

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük