Tomán Szabina így nézett ki modellkarrierje elején: 16 évesen az utcán fedezték fel
Tomán Szabina filmbe illő módon indult el a modellpályán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tomán Szabina ma sikeres üzletasszony, akit a nagyközönség az RTL Klub Cápák között című műsor egyik befektetőjeként zárt a szívébe. Meglepő, de az egykori modellnek sosem voltak nagyratörő álmai, gyerekként nem vágyott a kifutók világába, beérte volna egy csemegebolt vezetésével a szülővárosában.

Az élet azonban más jövőt tartogatott a számára. Gimnazistaként csöppent bele a szépségiparba, 25 esztendős korára pedig elmondhatta magáról, hogy manökenként bejárta a világot.

Tomán Szabina fiatalkori fotója

Valószínűleg a csillagokban volt megírva a sorsa, hiszen egy véletlennek köszönheti, hogy felfedezték. 16 éves korában az iskolából hazafelé sétálva szólította le egy modellügynök. Az alábbi képet látva nem csodálkozunk, hogy így kiszúrták, első fotózásakor ilyen gyönyörű volt.

- Megszólított egy Haász Sándor nevű srác, aki Tatabányán modellügynökséget akart csinálni, és ő kapacitált engem, hogy nekem itt lehetne keresnivalóm. Engem annyira nem érdekelt a dolog, hogy többször is legyintettem erre az egészre. Viszont ő annyira állhatatos volt a kérdésben, hogy a végén adtam a dolognak egy esélyt. Ezek után nevezett be az "Év arca" versenyre, ahol második helyezett lettem, és aminek folyományaként szinte azonnal kaptam egy római megbízást - emlékezett vissza a Toman Diet blogjában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Annak ellenére, hogy imádott világmárkákkal együtt dolgozni, és rengeteget tanult ezekben az években önmagáról és a világról, a szakmának megvoltak a nehézségei. Leginkább a sok utazásból adódó magányt viselte nehezen, valamint azt, hogy olykor hónapokig nem találkozott édesanyjával és testvéreivel.

Fiatalkori képeit elnézve szinte hihetetlen, de volt idő, amikor nem volt kibékülve a kinézetével, egyáltalán nem tartotta szépnek magát kamaszkoráig.

- Csúnya kislány voltam. Magasabb az átlagnál, igazi langaléta, hosszú végtagokkal. Lepúposítottam magam, hogy alacsonyabbnak tűnjek. De én azt mondom, hogy mindig lehet változtatni, ez tőled függ - ezt már az Index Kultrovat podcastjában mondta 2021 májusában.

Balogh Levente lányai

Balogh Levente a Szentkirályi-Magyarország Kft. tulajdonos-elnöke, a PepsiCo termékek forgalmazója, a nemzetközi márkaépítés mestere. Lányait nagyon ritkán mutatja meg a közönségnek, íme Szimóna, Tiffany és Sophie.

Ezt is szeretjük