Ma 54 éves Rábaközi Andrea: a 80-as évek szexszimbólum modellje szenzációsan néz ki
Rábaközi Andrea friss fotóiról árad a magabiztosság és az önszeretet.

rábaközi-andrea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1967. augusztus 11-én Budapesten jött a világra Rábaközi Andrea, aki eleinte nem vágyott a modellkarrierre, mégis a ’80-as évek egyik legsikeresebb magyar manökenjeként gondolunk rá. 

Vendéglátóiparban dolgozó szülei után ő is erre a szakmára készült, ám a sors közbeszólt. Szakácstanulóként a szakmai gyakorlatát töltötte, amikor felfedezte az MTI egyik fotósa, aki éppen az általa szervírozott hidegtálakról készített felvételeket. 

54 éves lett Rábaközi Andrea

Ez megadta a kezdőlöketet a szakmamódosításhoz, a szőke szépség az Állami Artistaképző Intézetben folytatta a tanulmányait, ahol megszerezte fotómodell- és manökenoklevelét. Ezek után nem volt megállás, a világ minden táján akadtak munkái, és a legnagyobb divatmárkák szerződtették le. Olyan cégekkel dolgozhatott együtt, mint a Pierre Cardin, az S-modell, az Osstermann vagy az Ofline. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bár mindenkinek leesett az álla a gyönyörű, szőke hajú lány láttán, ő maga nem volt mindig kibékülve azzal, amit a tükörben látott.

- Régen meg kellett felelni egy ideálnak, egy elvárásnak a szakmámban. Én a Barbie baba típust képviseltem, amivel nem is értettem egyet. Akármilyen hihetetlen, sokáig nem szerettem a külsőmet, aztán elfogadtam. Most már csak magamnak és a szeretteimnek akarok megfelelni - mesélte júniusban Joshi Bharatnak a Life TV műsorában.

Le sem tagadhatná, hogy mennyire jól érzi magát a bőrében, hiszen friss fotóiról árad a magabiztosság és az önelfogadás. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szenzációsan néz ki a ma 54 esztendős Rábaközi Andrea.

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük