Kiszel Tünde lánya 20 évesen már topmodellnek néz ki: Donatella egyre szebb

Hunyadi Donatella úgy érzi, most van jó helyen, és reméli, külföldi modellkarrierje is lehet.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiszel Tünde lánya 2021. július 2-án már a 20. születésnapját ünnepelheti. Főiskolára jár, ahol klasszikus éneket tanul, mezzo-soprano a hangja. Nemrég elindult élete első versenyén, Belgrádban második helyezést ért el. 

A hírekben ugyanakkor Hunyadi Donatella modellként többet szerepel, ezen a területen már nagyobb sikereket ért el: babakora óta láthattuk édesanyja naptárjaiban, 15 éven át szerepelt benne, de a 2017-es kiadványokban már nem tűnt fel, úgy döntött, a saját útját járja. 

Kiszel Tünde lánya, Donatella gyönyörű modell lett  

- 14-15 éves korom óta modellkedek, ez idő alatt sok minden történt, most kerültem vissza egy nagyon jó magyarországi menedzsmenthez, Kajdi Csabáéhoz. Azt érzem, hogy a helyemre kerültem. Most még nem veszi el sok időmet a modellkedés, de lehet, ez később változni fog, ha esetleg külföld is a képbe kerül - mesélte a Reggeliben.  

Bár vékony alkat, állítása szerint gyenge pontja a diéta, oda kell figyelnie arra, mit eszik. Ma már nem a 90-60-90-es mell-derék-csípő az elvárás, legalábbis a mellméretet tekintve nem, a másik kettőnél a 62 és a 92 centi is még belefér. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Számos fotózáson és divatbemutatón vett részt, 2020 májusában az olasz Vogue magazin internetes oldalára is felkerült egy modellfotójával, egyik közeli célja pedig az, hogy óriásplakáton szerepeljen. 

- Az egyik célom, amit mindenképp szeretnék megvalósítani, hogy ha megyek egy bevásárlóközpontban vagy a Váci utcában, egy bármilyen márkának az óriásplakátján lássam magam. Ez most nagyképűen hangzik, de láttam az ügynökségemtől több lányt, akik ott vannak. Én is szeretnék egyszer - vallotta be az RTL Klub reggeli műsorában.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű modell lett Hunyadi Donatella. 

Ezt is szeretjük