Kiszel Tünde lánya 20 évesen már topmodellnek néz ki: Donatella egyre szebb
Hunyadi Donatella úgy érzi, most van jó helyen, és reméli, külföldi modellkarrierje is lehet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiszel Tünde lánya 2021. július 2-án már a 20. születésnapját ünnepelheti. Főiskolára jár, ahol klasszikus éneket tanul, mezzo-soprano a hangja. Nemrég elindult élete első versenyén, Belgrádban második helyezést ért el. 

A hírekben ugyanakkor Hunyadi Donatella modellként többet szerepel, ezen a területen már nagyobb sikereket ért el: babakora óta láthattuk édesanyja naptárjaiban, 15 éven át szerepelt benne, de a 2017-es kiadványokban már nem tűnt fel, úgy döntött, a saját útját járja. 

Kiszel Tünde lánya, Donatella gyönyörű modell lett  

- 14-15 éves korom óta modellkedek, ez idő alatt sok minden történt, most kerültem vissza egy nagyon jó magyarországi menedzsmenthez, Kajdi Csabáéhoz. Azt érzem, hogy a helyemre kerültem. Most még nem veszi el sok időmet a modellkedés, de lehet, ez később változni fog, ha esetleg külföld is a képbe kerül - mesélte a Reggeliben.  

Bár vékony alkat, állítása szerint gyenge pontja a diéta, oda kell figyelnie arra, mit eszik. Ma már nem a 90-60-90-es mell-derék-csípő az elvárás, legalábbis a mellméretet tekintve nem, a másik kettőnél a 62 és a 92 centi is még belefér. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Számos fotózáson és divatbemutatón vett részt, 2020 májusában az olasz Vogue magazin internetes oldalára is felkerült egy modellfotójával, egyik közeli célja pedig az, hogy óriásplakáton szerepeljen. 

- Az egyik célom, amit mindenképp szeretnék megvalósítani, hogy ha megyek egy bevásárlóközpontban vagy a Váci utcában, egy bármilyen márkának az óriásplakátján lássam magam. Ez most nagyképűen hangzik, de láttam az ügynökségemtől több lányt, akik ott vannak. Én is szeretnék egyszer - vallotta be az RTL Klub reggeli műsorában.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű modell lett Hunyadi Donatella. 

Ezt is szeretjük