A Cápák között üzletembere titokban apa lett: az 52 éves Balogh Levente kisfia már féléves

Balogh Levente a Fókuszban árulta el, hogy fél éven belül két gyermekkel gyarapodott a családja. Kisfia és unokája is született.

balogh-levente-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Szentkirályi-Magyarország Kft. tulajdonos-elnökét és a PepsiCo termékek forgalmazóját, Balogh Leventét a tévénézők 2019 óta ismerhetik. Ő az RTL Klub üzleti show-műsora, a Cápák között egyik vérmes befektetője.

Az első szezon óta erősíti a Cápák csapatát, a közönség ez idő alatt láthatta a tréfát nem ismerő, kemény üzletemberoldalát, aki kíméletlenül megmondja a véleményét a produkcióban szerencsét próbáló vállalkozóknak. A magánéletébe azonban csak ritkán enged betekintést. 

Balogh Levente negyedik gyermeke

2021 tavaszán az RTL Klub egy másik produkciójában, a Nagy Számban mutatta meg, milyen vajszívű édesapaként. Három lányával, Szimónával, Tiffanyval és Sophie-val ekkor állt először kamerák elé. Azt is sikerült sokáig titokban tartania, hogy negyedszerre is édesapa lett. A Fókuszban beszélt először arról, hogy fél évvel ezelőtt újra bővült a családja egy kisfiúval.

balogh
Fotó: RTL Klub/Cápák között

A gyermek továbbvitte édesapja keresztnevét, és egy nagyon különleges második nevet is kapott: Levente Noának nővérei eleinte nem örültek felhőtlenül.

- A lányok először nem örültek neki. Az az érdekesség, hogy amikor a középső lányom megszületett, vigyázni kellett rá, mert a legnagyobb lányom, Szimóna, aki most 26 éves, állandóan megtámadta, annyira nem akart kishúgot. Utána a legkisebb lányt már jobban befogadták.

A cikk az ajánló után folytatódik

Végül mindannyian megbarátkoztak és összecsiszolódtak az öccsükkel. A januári síelésen már felhőtlen béke uralkodott a családon. Hat hónapon belül két gyerkőcöt is hozott a gólya a famíliába. Balogh Levente másodszülött lánya révén nagypapa is lett. 

balogh-levente-1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Az 52 éves üzletember nagyon figyel arra, hogy a munka ne menjen a szeretteivel együtt töltött idő rovására, ennek érdekében szigorú szabályrendszert állított fel. Például a hétvége kizárólag a családjáé, valamint este öt után már nem beszél az üzleti dolgokról. Arra pedig mindig különösen ügyelt, hogy lányai mindig előnyt élvezzenek nála.

- Bármikor felhívhatnak, bármikor soronkívüliséget élveznek. A munkát soha nem tettem a gyerekeim elé. Ha szükségük van rám, akkor nincs olyan, hogy üzleti tárgyalásom van. 

Balogh Levente három lánya

Balogh Levente nem tartja magát szigorú apának. Első feleségétől három lánya született, akikkel a Nagy szám című műsorban szerepelt először.

Cover-fotó: RTL Klub/Cápák között

Ezt is szeretjük