Pap Rita és Bodnár Attila lánya gyönyörű menyasszony: Fanni olasz férfiba szeretett bele
Pap Ritának és Bodnár Attilának van miért örülnie. Lányuk nem csak énekesnőként ér el sikereket, 2022 szeptemberében oltár elé áll.

bodnár-attila-pap-rita-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pap Rita és Bodnár Attila a ’90-es évek egyik legnépszerűbb magyar házaspárja voltak. Nem csak a magánéletben, a munkában is remekül kiegészítették egymást, olyan örök klasszikus gyerekdalokat köszönhetünk a kettősüknek, mint a Kuckó mackó, Csovi-csovi Jasper, a Hápi kacsa, Miss Pipi.

Gyermekeik adták az inspirációt szerzeményeikhez. Az előadópáros egy fiú és egy lány büszke szüleinek mondhatja magát: Krisztián 1993-ban, Fanni 1995-ben látta meg a napvilágot. Bár sokáig úgy tűnt, egyikük sem viszi tovább a szakmájukat, három évvel ezelőtt lányuk mégis a zene felé fordult.

Pap Rita és Bodnár Attila lánya gyönyörű menyasszony

Bodnár Fanni szép énekhangjára az édesapja nagyon korán felfigyelt, azonban a lány sokáig nem kért a rivaldafényből. Fotózni tanult inkább, és egy osztrák egyetem marketing szakjának hallgatója volt. Végül a tehetsége utat tört magának, elkezdett saját dalokat írni, zongorán és gitáron játszani, valamint énekelni.

pap-rita-2
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Egy szál gitárral, az énekhangjával elővezeti a harmóniákat, majd ezt odaadjuk a fiúknak hangszerelésre, én összekeverem, és biztos, hogy csoda születik. Úgyhogy lesz, aki továbbviszi a zeneszerzést - újságolta a büszke édesapa a Tények Pluszban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pap Rita örül, hogy lánya felnőttfejjel indult el az énekesnői pályán, így a szakmával járó állandó figyelmet és a negatív kommenteket is könnyebben fogja kezelni. Bodnár Fanni szerzeményeiből már több videóklip is elkészült, de a szőke szépség nem csak a zenei sikereknek örülhet. Magánélete is mesébe illően alakult. 

pap-rita-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

Olasz származású kedvese, Lorenzo megkérte a kezét, az álomesküvőjükre 2022 szeptemberben kerül sor, a tengerparton mondják ki a boldogító igent Olaszországban. Három éve élnek együtt a jóképű férfival, aki az osztrák vívócsapat szövetségi kapitánya.

Gálvölgyi János lányai

Gálvölgyi János világéletében két lánygyermekről álmodott, és ez meg is adatott neki: Eszter 1973-ban, Dorka 1975-ben született.

Cover-fotó: TV2/Tények Plusz

Ezt is szeretjük