Hegyi Barbara ritka családi fotója: férjével, Zoránnal és lányával, Rozival mosolyog a kamerába
Hegyi Barbara csak ritkán posztolt családi fotót: ezúttal a férje és a lánya is szerepelnek a felvételen.

hegyi-barbara-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hegyi Barbara és Zorán lassan két évtizede harmonikus házasságban élnek, de a kapcsolatukról csak ritkán nyilatkoznak. A zenész jelen van a felesége színházi premierjein, ugyanakkor sztárokat felvonultató partikon nem szoktak részt venni.   

A színésznő 2018 nyarán elindította az Instagram-oldalát, de családi fotókat ide is csak ritkán tölt fel. 

Hegyi Barbara Zoránnal és a lányával, Rozival

Ezért is örültek meg a követői, amikor a 2021-es év utolsó napján egy közös fotót posztolt férjével, Sztevanovity Zoránnal és első házasságából született lányával, Balikó Rozival, továbbá a kutyusukkal. 

Hegyi Barbara és Zorán két év együttélés után, 2004-ben a legnagyobb titokban házasodtak össze. Az énekes 2011-ben a DTK Show című műsorban mesélte el, hogy Hegyi Barbarát valójában a lánya választotta ki a számára. Ezek után nem meglepő, hogy Szandra és a színésznő között hamar szoros és mély kapcsolat alakult ki. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nagyon jó a kapcsolat Zorán és Hegyi Barbara lánya, valamint Rozi és Szandra között is. Balikó Rozinak felnőtt nőként is az édesanyja a legfőbb bizalmasa, vele osztja meg a legbensőbb érzéseit. 

- Sok mindenben hasonlítunk egymásra. Hihetetlenül szeretem, hogy ő is nagyon barátságos, hogy jóhiszemű, és hogy van benne bizalom az emberekkel szemben. No meg, hogy rendkívül segítőkész, amiben, remélem, nekem is szerepem van - mesélte lányáról a színésznő 2021 tavaszán a Best magazinnak.

Hegyi Barbara bikiniben

Hegyi Barbara szerint a sport az egyetlen, ami meg tudja akadályozni az öregedést. Azt is bevallotta, néha neki is erővel kell rávennie magát, hogy menjen futni, biciklizni, szaunázni. Amíg az idő engedi, a SUP-olásnak is hódol, ami az egész testet és az izomzatot átmozgatja, megdolgoztatja, szépen formálja az alakot. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodásan néz ki bikiniben a Vígszínház Jászai Mari-díjas színésznője.

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük