Ő Gáspár Evelin jóképű párja: a 25 éves Attilával össze is költözött Nyíregyházán
Gáspár Evelin nyolc hónapja alkot egy párt Attilával, akivel rohamtempóban zajlott a megismerkedésük.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelinnek kijutott a rossz párkapcsolatokból: volt olyan párja, aki megcsalta, intim képekkel zsarolta, aki sms-ben szakított vele, aztán a lakásból nem akart kiköltözni, végül Bea asszony tette ki.

Gáspár Győző és Gáspár Bea nagyobbik lányára a sok csalódás után aztán 27 évesen rátalált a szerelem, ami már nyolc hónapja tart, oda is költözött párjához. 

Gáspár Evelin párja

A 25 éves, jóképű, tisztelettudó Varga Attiláért Gáspár Evelin szülei is odáig vannak, pedig eleinte aggódtak, mert a fiatalember az egyik közösségi oldalon írt rá a lányukra, hogy tetszik neki, szívesen megismerkedne vele. Evelin nem hisz az ilyenfajta ismerkedésben, nem is nagyon szokott válaszolni, de most megnézte Attila oldalát, és mivel a vonzalom kölcsönös volt, válaszolt neki. 

- Igaz, jó időszakban is keresett meg. Épp akkor jöttem haza a Survivorból, ami után kellően erősnek, magabiztosnak éreztem magam, jól le is voltam fogyva, tehát az önbizalmam is a helyén volt, és nem mellesleg ekkorra már az előző kapcsolataimat is teljes mértékben sikerült kihevernem - mesélte a Story magazinnak, amelynek címlapján először mutatta meg szerelmét. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Két hét chatelés után találkoztak először, a randi jól sikerült. Gáspár Evelin három nappal később ünnepelte a 27. születésnapját, amire Győzike titokban elhívta Attilát is, így a buli volt a második randijuk, ahol a Gáspár család a szívébe zárta a fiút. 

Pár nappal később Evelin ismerte meg az ő családját, de ez sem alakult hétköznapi módon: a fiatalember meghívta a családi nyaralásra, így egy hét ismeretség után Gáspár Evelin elutazott Attilával és annak szüleivel Isztambulba.  

- Szörnyen izgultam! Nem csak a különös helyzet miatt, hanem hogy mit fognak hozzám szólni. A legtöbb embernek van előítélete velem szemben, illetve a családom miatt. És persze az sem segített sokat, hogy a forgalom miatt késve érkeztem a reptérre - dolgozhattam fel magam mínuszból. Viszont nagyon kedvesek, közvetlenek voltak velem, és szinte már az első percben rá is cáfoltam a fenntartásaikra.

A szerelmesek eleinte távkapcsolatban éltek, majd tavaly novemberben Gáspár Evelin a párjához költözött Nyíregyházára, választottját ugyanis a vidéki városhoz köti a munkája: családjával az építőiparban dolgoznak, házakat építenek. Gáspár Győző már az esküvő helyszínét is kinézte, és lányát Varga Evelinnek hívja, de a fiatalok nem sürgetik kapcsolatuk hivatalossá tételét, továbbá négyszáz fős lakodalmat sem szeretnének. Gáspár Evelin inkább a Maldív-szigetekre utazna, hogy kettesben keljenek egybe. 

A magyar sztárok 2021-es nagy fogyásai

A tavalyi év leglátványosabb átalakulását Gáspár Virághoz köthetjük, aki összesen húsz kilót fogyott. Alig lehet ráismerni, mióta megszabadult a feleslegétől. Nem ő az egyetlen híresség, aki az elmúlt évben jelentős átalakuláson ment keresztül. Képes összeállításunkban a 2021-es év leglátványosabb hazai sztárfogyásait mutatjuk meg.

Ezt is szeretjük