Gáspár Evelint kihasználta az exe – A lakásból is Bea asszony tudta csak kitenni
Gáspár Evelin a Life TV Bréking című műsorában mesélte el, mennyire nehezen tudott csak megszabadulni az egyik exétől.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin úgy véli, aki őt akarja, az dolgozzon is meg érte, nem elég pár szép szó. Gáspár Győző és Gáspár Bea idősebbik lánya ugyanakkor, ha valakit beenged az életébe, azt elhalmozza mindennel. 

A Life TV hétköznap délutánonként jelentkező Bréking című műsorában árulta el, volt olyan párja, aki nagyon kihasználta. 

Gáspár Evelint kihasználta volt párja

- Szerelmes típus vagyok, ha valakinek kinyitom magam, tudok érte rajongani, és ki is mutatom: ajándék, közös program, én nagyon figyelmes vagyok mindenben. Odaköltözött a lakásomba, utána nem tudtuk kitenni. Utána neki állt feljebb, hogy én miért akarom kirakni.

gaspar-evelin-fb
Fotó: Life TV/Bréking

- Anyám segített, ő a kardos asszony. Apum puhány, mondasz neki két jó szót, ő már a barátod. Anyumnak mondasz két jó szót, ő az ellenséged, mert neki ez fura, gyanús - mondta a 26 éves híresség.  

A cikk az ajánló után folytatódik

A volt párja ráadásul azok után nem akart kiköltözni a lakásból, hogy Gáspár Evelinnel SMS-ben szakított. Ezt követően hívta fel Bea asszony, hogy akkor ezek után jó lenne, ha elmenne. Végül egy hónap után sikerült csak kitenni. 

gaspar-evelin
Fotó: Life TV/Bréking

- De úgy, hogy amikor jöttek a költöztetők, ő nem jött oda. Én meg apám pakoltuk össze a cuccait. Az anyja hívott fel, hogy egyáltalán mikor jön a költöztető. 

Gáspár Evelin 26 éves lett

Mindössze kilencéves volt, amikor az egész ország megismerte a Győzike Show-ban 2003-ban.Képes összeállításunkban mutatjuk, hogyan ünnepelt Gáspár Evelin júniusban a születésnapján, és azt is megnézheted, mennyit változott az elmúlt években.

Ezt is szeretjük