A 19 éves Gáspár Virágot fel sem lehet ismerni 20 kilós fogyása után - Íme, 2021 nagy sztárfogyásai

Képeken azok a magyar sztárok, akik sokat fogytak 2021-ben.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tengerentúlon és hazánkban egyaránt hozzászokhattunk, hogy évről évre látványos fogyásoknak lehetünk szemtanúi a sztárvilágban. A 2021-es esztendő ilyen szempontból sok hírességnek alakult kedvezően. Jó páran akadtak, akiknek sikerült eredményesen megszabadulniuk a felesleges kilóiktól.

Az év leglátványosabb átalakulását Gáspár Virághoz köthetjük. Gáspár Győző kisebbik lánya összesen húsz kilogrammot fogyott. Alig lehet ráismerni, mióta megszabadult a feleslegétől.

A magyar sztárok 2021-es nagy fogyásai

A fiatalabbik Gáspár lány még óvodás sem volt, amikor megismerte az ország a Győzike show-ban. A reality 2005-től 2010-ig futott az RTL Klub csatornáján. 19 éves korára már rég nem az a cuki, máskor hisztis gyerkőc, akit akkor megismert az ország. Karcsú nő lett belőle, akit legfőképpen a szerelme motivált abban, hogy változtasson az életmódján.

- Ösztönzött a testvérem átalakulása, de legfőképp a szerelem. Krisztián egy jó testalkatú, helyes fiú, és nem akarok „kilógni” mellőle, így lassan egy éve eldöntöttem, hogy lefogyok - ecsetelte a Borsnak 2021 márciusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Az elhatározást tettek követték. Elkezdett kisebb adagokat enni, és kiiktatta az olyan addig imádott nassolni valókat, mint a chips, a csoki vagy a cukros üdítők. Az eredmény pedig nem maradt el, friss fotóin egyre szexibb ruhákban mutatja meg, milyen vékony lett.

Nem Gáspár Virág az egyetlen híresség, aki az elmúlt évben jelentős átalakuláson ment keresztül. Képes összeállításunkban a 2021-es év leglátványosabb sztárfogyásait mutatjuk meg.

Ezt is szeretjük