Fásy Zsüliett szexi miniben mutatta meg formás idomait: egyre karcsúbb az alakja

Fásy Zsüliett ma már nem mond nemet a rövid ruhadarabokra, és az áttetsző anyagból készült kreációkban is magabiztosan pózol.

fásy-zsüliett-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fásy Zsüliett nevéhez fűződik a 2020-as év egyik leglátványosabb sztárfogyása. Amikor tavaly tavasszal négyévnyi szünet után újra posztolt az Instagram-oldalára, mindenkinek leesett az álla, olyan hatalmas átalakuláson ment keresztül.

Fásy Ádám lánya 43 kilótól szabadult meg az elmúlt két évben. Több interjúban elmondta, azért döntött az életmódváltás mellett, mert túlsúlyától egészségügyi problémái lettek: fájt a háta és a dereka, a legkisebb mozgástól is gyorsan kifulladt.

Fásy Zsüliett szexi miniben fotózkodott

- Úgy voltam vele, hogy hova tovább? Mi lesz velem harmincévesen, mi történik az egészségemmel, ha így folytatom? Az egy dolog, hogy az ember hogy néz ki, de az egészség azért fontosabb. És azt gondoltam, így tönkre fogom tenni magam - ecsetelte a Life TV Ébredj velünk! című műsorában 2021 áprilisában.

Fokozatosan dobta le a felesleges kilókat. Lépésről lépésre reformálta meg az étkezését: először a cukros üdítőket száműzte, majd a szénhidrátoknak is búcsút intett, a sportot pedig beiktatta a mindennapjaiba. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy ilyen jelentős fogyás esetében természetes, hogy az egész ruhatárat le kell cserélnie. Fásy Ádám lányának gardróbjában ma már a szexi darabok is helyet kapnak, ezeket pedig az Instagram-oldalán vonultatja fel. Immár az extra minikre sem mond nemet, magabiztosan mutatja meg bennük a formás idomait, a dögös fotóira pedig nem győzi bezsebelni a bókokat. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös fotókat posztolt magáról Fásy Zsüliett a közelmúltban.

Cover-fotó: Life TV/Ébredj velünk!

Ezt is szeretjük