Gáspár Bea szűk ruhája a Hal a tortánban mindenkit lehengerelt: 20 kilós fogyása után ilyen karcsú

Gáspár Bea lesz a Hal a tortán új évadának háziasszonya.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A főzőműsorok az egész világon rendkívül népszerűek. Akár amatőr szakácsok, akár sztárok csapnak össze egymással a konyhapult mögött, a nézőket egyaránt a képernyő elé szögezi a formátum. A Hal a tortán az egyik első gasztroreality volt hazánkban, különlegességét pedig az adta, hogy itt nem csak arról bizonyosodhattunk meg, hogyan mozognak a magyar hírességek a konyhaművészet világában, az otthonaikba is bekukkanthattunk. 

A TV2 2008-ban adta le a produkciót először, majd kisebb szünet után 2013-tól 2016-ig rukkoltak elő a készítők új epizódokkal. A show öt év kihagyás után tér vissza egy teljesen megújult évaddal, amelynek háziasszonya a magyaros konyha koronázatlan királynője, Gáspár Bea lesz.

Gáspár Bea ruhája a Hal a tortánban

Már el is kezdődtek a forgatási munkák, amelyről az ország Bea asszonya az Instagram-oldalán tett közzé pár felvételt. A posztjából nem csak az derült ki, ő veszi át Sági Szilárdtól a gasztrokibic szerepét, azt is megcsodálhattuk, mennyire csinos lesz majd a képernyőn. Egy szűk ruhában látható a fotókon, ami tökéletesen kihangsúlyozza, mennyit fogyott. Győzike felesége 2020 nyara óta 20 kilóval lett könnyebb, amit az életmódváltásnak köszönhet. Ahhoz, hogy elinduljon az egészséges és tudatos étkezés útján, a kezdőlöketet a gyomorszűkítő műtétje adta meg.

- Nem konkrétan csak a súlyom miatt vállalkoztam rá, minőségi változást akartam elérni az életemben: hogy lefogyok, hogy egészségesebb leszek, és mondjuk, ha felmegyek az emeletre a lépcsőn, akkor nem fogok lihegni utána - ecsetelte a Mokka vendégeként.

Ma már sokkal kisebb mennyiségeket eszik, mint a műtét előtt, ugyanakkor nem vonja meg magától a finom falatokat sem. A mértékletesség a lényeg nála, és ez meg is látszik az alakján. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen karcsú volt a Hal a tortán forgatásán, valamint további képeken nézheted meg, mennyire jól mutatnak rajta a szűk fazonú darabok.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük