Vastag Csaba címlapon új barátnőjével: a gyönyörű Evelinnel már össze is költöztek

Vastag Csabára rátalált a szerelem. Hónapok óta együtt él barátnőjével, Evelinnel, a közös jövőt is vele képzeli el.

vastag-csaba-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vastag Csabának új párja van. A 2010-es X-Faktor győztese úgy döntött, elérkezett az ideje annak, hogy az ország tudtára adja, bekopogtatott az életébe a szerelem. Gyönyörű kedvesét közös címlapfotón mutatta meg.

Evelin nemcsak bombázó, nagyon művelt, talpraesett nő, aki három nyelven beszél anyanyelvi szinten, saját vállalkozást vezet, fontos számára, hogy egyedül is megálljon a lábán.

Vastag Csaba új párja

Az énekes és barátnője a Story magazin borítóján szerepeltek először együtt a nyilvánosság előtt. A fotósorozathoz készült interjúban pedig arról meséltek, az a bizonyos szikra az első pillanattól kezdve érezhető volt, kapcsolatuk incselkedéssel és csipkelődéssel indult.

A megismerkedésük után Vastag Csaba órákon át kéretlen SMS-ekkel kezdte bombázni kiszemeltjét. 

- Részemről ez már akkor is a kiemelkedő érdeklődés jele volt. A kapcsolatunk gyorsan szorosabbá vált, és elég hamar lettünk egymás életének legfontosabb szereplői. 

Alapvetően szerelem volt első látásra, de ezt mindketten csak később ismertük be.

Szinte elválaszthatatlanok, Evelin a koncertekre is elkíséri a negyvenéves sztárt, mindketten úgy tartják, egy jól működő kapcsolat titka, hogy minden gondolatukat megosszák egymással. Amint lehetőségük nyílt rá, össze is költöztek, hónapok óta együtt élnek, és már a közös jövő is szóba került.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Mindketten nagy családban nőttünk fel, és nagyon hálásak vagyunk a szüleinknek, akik lehetőségeikhez mérten igyekeztek mindent megadni nekünk. Ez a példa van előttünk, így aztán mi is szerető, nagy családban gondolkozunk. 

- Egyelőre még nem volt lánykérés, de egyikünk számára sem kérdés, hogy mi egymással szeretnénk leélni az életünket.

Legalább négy gyereket tervezünk, ha csak lehet, nem nagy korkülönbséggel.

Az énekes úgy érzi, Evelin számára a legmegnyugtatóbb társ.
Az énekes úgy érzi, Evelin számára a legmegnyugtatóbb társ.
Fotó: RTL Klub/Életünk története

Evelin arról is beszélt, hozzá kellett szoknia, hogy olyan párja van, akit lépten-nyomon felismernek az utcán. Ő maga nem szeret szerepelni, így ez egy teljesen új helyzet volt a számára.

- Úgy fordulnak hozzá vadidegen emberek, mintha ezer éve ismernék. Ezt furcsa volt látni és elfogadni. Bevallom, hogy nem könnyű szerep "Vastag Csaba barátnőjének" lenni, mivel amióta csak ismertté vált, vitathatatlanul a nők bálványa. Elég birtokló típus vagyok, ezt kár lenne tagadni.

Pál Dénes párja, Heni

Az énekes három és fél éves kislányát, Panna Rózát nem mutatja meg a nyilvánosságnak, és gyermeke édesanyjával sem sűrűn mutatkozik. Most a Story magazinnal tett kivételt egy különleges apropó okán: a csinos Henivel hamarosan férj és feleség lesznek, Pál Dénes Rómában kérte meg Heni kezét.  

Cover-fotó: RTL Klub/Életünk története

Ezt is szeretjük