Csuti és barátnője az olasz tengerparton: Gina szépségéről áradoznak a kommentelők
Csuti új párja álomszép a követők szerint, Gina megbabonázta őket.

csuti-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó András Csuti először Madridba utazott egy külföldi kiruccanásra új párjával, most pedig Olaszországban romantikáznak. 

Az üzletember-influenszer április elején az RTL Klub Reggeli című műsorában árulta el, újra szerelmes. Akkor kissé szűkszavúan nyilatkozott, ezért mindenkit meglepett, amikor még aznap délután kiposztolta első közös fotójukat a közösségi oldalára.

Csuti párja

Azóta kiderült, a barna szépséget Ginának hívják, ő készítette Csutiról Madridban a képeket, amiket a férfi az Instára posztolt. A rajongók nagyon szimpatikusnak találták az influenszer új párját, elárasztották őket a gratulációikkal. 

A sztár és kedvese most újabb külföldi útra indultak, meg sem álltak Olaszországig, Positano és Amalfi felfedezésével töltik napjaikat. Megérkezésükkor egy tengerparti szelfivel jelentkeztek be, Csuti és Gina összebújva mosolyog a képen. 

„Ciao Italia! Hogy én mennyire szeretem ezt az országot! Pár nap aktív pihi, holnap megnézzük Positanot és Amalfit, tervben van még Ischia és Pompei, no meg persze Nápoly! Ha van valakinek programötlete ezen a környéken, ne tartsa magában! Grazie!” - írta Csuti a fotó mellé. 

A szerelmespár látványa ezúttal sem hagyta hidegen az üzletember 270 ezer követőjét, rengeteg kommentet írtak nekik, Curtis exe, Kriszti is köztük volt:

„Capri!!! Olyan szép ez a lány!” - írta Curtis kisfiának anyukája, Kriszti.

„Eszméletlen, milyen szép és csinos ez a lány!”  

„Jó pihenést nektek, olyan szép pár vagytok!” 

„Olyan jó látni, hogy boldog vagy, és ez a lány csodaszép!”  

„Hogy ti milyen aranyosan mutattok együtt! Érezzétek jól magatokat!” - olvasható a kommentek között.

Az olaszországi kiruccanást Csuti nem véletlenül mostanra tervezte: pénteki posztjából kiderült, hogy szerelme aznap szülinapos. 

"Isten éltessen babácskám sokáig! Most nézem a helyszínt… Regina öbölben voltunk? @gdzsina #happybirthday #together" - írta közös képükhöz az üzletember.

Csuti és két gyermekének anyja, Kulcsár Edina január közepén jelentették be, hogy elválnak. A volt szépségkirálynő nem sokkal ezután azt is tudatta, új szerelme van, a rapper G.w.M. 

Pál Dénes párja, Heni

Az énekes három és fél éves kislányát, Panna Rózát nem mutatja meg a nyilvánosságnak, és gyermeke édesanyjával sem sűrűn mutatkozik. Most a Story magazinnal tett kivételt egy különleges apropó okán: a csinos Henivel hamarosan férj és feleség lesznek, Pál Dénes Rómában kérte meg Heni kezét.  

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük