Kulcsár Edina üzent Csuti új barátnőjének: Gina külsejéről is elmondta véleményét
Kulcsár Edina rendkívül őszintén beszélt arról, mit gondol Csuti új párjáról.

kulcsar-edina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti az év elején jelentették be, hogy elválnak, az egykori szépségkirálynő pedig pár nappal később elárulta, újra szerelmes, jelenlegi párja a rapper G.w.M.

Április 5-én kiderült, válófélben lévő férje, Csuti szintén párra talált, a civil, 31 éves Reginába, becenevén Ginába szeretett bele. 

Kulcsár Edina Csuti barátnőjéről

Az üzletember-influenszer a Reggeliben árulta el, hogy barátnőjével elutaztak Madridba egy romantikus utazásra, városnézésre. Később kiderült, a fiatal lány korábban a Corvinuson tanult, egy időben pedig modellkedett, ami nem is csoda, hiszen nagyon csinos.

Csuti még ugyanezen a napon megmutatta új párját a követőinek az Instagramon. A rajongóknak nagyon szimpatikus a Ginának becézett Regina, többen írták, egy kicsit mintha hasonlítana Kulcsár Edinára. 

“Tiszta Edina! Komplett mása, csak fiatalabb kivitelben.”

“Nagyon szép lány és csodálatos a kisugárzása” 

“Amikor véget ér egy kapcsolat, akkor a vesztes fél általában olyan társat választ, aki hasonlít az előző társára! Most is ezt látom a képet látva!” - írták  a kommentelők a szerelmespár első fotója alá. 

Természetesen Kulcsár Edina is tud Csuti új szerelméről, a Story magazinnak elárulta, örül exe boldogságának, és nagyon várja az első találkozást Ginával. A szépségkirálynő szerint a barna hajú lány nagyon szép. 

- Szívből örülök, hogy ilyen hamar sikerült felállnia. Gratuláltam is neki a barátnőjéhez, szerintem nagyon szép lány. Remélem, hogy Csuti is megtalálta a hozzáillő társát. Biztos vagyok benne, hogy nem véletlen, ha ő esélyt ad valakinek, úgyhogy részemről üdv a családban, Gina! - kezdte a lapnak a sztár. 

- Én nyitott vagyok, és szeretnék mihamarabb megismerkedni vele, hogy megbizonyosodhassak róla, jó kezekben lesznek a gyerekeim, ha majd vele is időt töltenek. Szerintem ehhez csak így, tiszta szívvel és normálisan lehet hozzáállni, legfőképp a gyerekek, de magunk miatt is - tette hozzá Kulcsár Edina. 

Kárpáti Rebeka és más szépségkirálynők smink nélkül

Nem ő az egyetlen, aki a természetességet képviseli az Instagramon. Kárpáti Rebekán kívül összegyűjtöttük azokat a szépségkirálynőket, akik büszkén vállalják festetlen arcukat.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük