Kárpáti Rebeka smink nélkül: a szépségkirálynő így más, mint a címlapokon

Képeken Magyarország egykori szépségkirálynői smink nélkül és kifestve.

kárpáti-rebeka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár már a 21. században járunk, sokak fejében még mindig élnek a szépségkirálynőkre vonatkozó sztereotípiák. A legszebbnek választottak közül a mai napig jó páran számolnak be arról, hogy az emberek előítéleteket állítanak fel velük szemben: beképzeltnek és gőgösnek gondolják őket, akik kizárólag tökéletes sminkben és beszárított hajjal hajlandóak mutatkozni.

Természetesen ezek a skatulyák messze állnak a valóságtól, hazánk szépségkirálynői közül szép számmal akadnak olyanok, akik kifejezetten törekednek arra, hogy az Instagram tökéletes világában a természetességet képviseljék.

Magyar szépségkirálynők sminkben és anélkül

Kárpáti Rebeka is ezt a tábort erősíti. A 26 éves sztár 2013-ban nyerte el a Miss World Hungary címet, majd édesapja, R. Kárpáti Péter nyomdokaiba lépve színésznőként próbálta ki magát a Jóban Rosszban című sorozatban. Ezután a műsorvezetésbe is belekóstolt, 2020 novembere óta a TV2 Újratervezés című produkciójának háziasszonya.

A közösségi médiában igazi véleményvezérnek számít. Közel 200 ezren kíváncsiak az oldalára, így pontosan tudja, posztjai sok fiatal lányra vannak hatással. Épp ezért szívesen mutat magáról olyan képeket, amelyek száz százalékban a valóságot mutatják: előfordult, hogy striás, narancsbőrös combját tette közszemlére, de azt sem rejti el, milyen az arca, ha azt nem fedi semmilyen smink.

Nem ő az egyetlen, aki a természetességet képviseli az Instagramon. Kárpáti Rebekán kívül összegyűjtöttük azokat a szépségkirálynőket, akik büszkén vállalják festetlen arcukat.

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük