"Narancsbőrös a combom, striás a fenekem" – A TV2 szépségkirálynőből lett műsorvezetője őszinte fotót tett ki
Kárpáti Rebeka vállalja, hogy a valóságban az ő teste sem olyan, mint a címlapfotókon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kárpáti Rebeka 2013-ban lett a Miss Universe Hungary szépségkirálynője, majd apja, R. Kárpáti Péter nyomdokaiba lépve színésznőként próbálta ki magát a Jóban Rosszban című sorozatban, később pedig a TV2 csatornánál műsorvezetőként kezdett el dolgozni. 2020 novemberében derült ki, hogy ő váltja Ördög Nórát az Újratervezés című műsorban.

A 26 éves sztár véleményvezérnek is számít, az Instagram-oldalát több mint 190 ezren követik. 

Kárpáti Rebeka vállalja narancsbőrét

A fiatal hírességnek sok a modellmunkája, egy magyar fürdőruhamárka fotómodelljeként képeivel a nyáron bekerült a brit Vogue magazinba is, de az Instagramra nem csak tökéletes felvételeket posztol. Szerinte a social media oldalak sok fiatal énképét negatívan befolyásolják, mert tökéletesre szerkesztett arcokat és testeket látnak, amelyekre sokszor filtereket is tesznek. Ezért is tett ki két olyan képet, amin látszik, hogy striás és narancsbőrös a combja.

"Ti, akik többnyire csak profi fotós által készített előnyös képet láttok rólam/másokról az Instagramon, ne higgyétek, hogy nekünk nincsenek hibáink, és mindig tele vagyunk jókedvvel és önbizalommal. Mert nekem is narancsbőrös a combom, striás a fenekem, szabálytalan a fogam, itt van még a keratosis pilaris is, és volt, hogy negyedennyi hajam volt, mint most... De őszintén szólva már nem érdekel " – írta.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mindemellett az is viszonylagos, hogy ki mit talál szépnek. Ő 19 évesen szépségversenyt nyert itthon, de külföldön azzal kellett szembesülnie, hogy a külseje nem mindenkinek nyeri el a tetszését, ami miatt megcsappant az önbizalma.

"19 évesen kiutaztam Milánóba modellkedni, ahol nem tudtam érvényesülni, mert túl alacsony voltam, túl széles csípőjű, és egyáltalán nem voltam az a manökenalkat, akiknek bezzeg tucatjába ütköztem szembesítésként minden áldott nap a castingokra menet. Nem voltam elég jó. Következett Isztambul. Ott sokszor azt a kritikát kaptam, hogy ide meg nem elég nőies a testem. Nagyobb cici, kerekebb popsi és formásabb test kellene.

Nem találtam a helyem, nem ez volt az én utam. Hazaértem egy csomó kérdéssel, bizonytalansággal és önképzavarral a fejemben... elkezdtem hasonlítgatni magamat másokhoz, és ezzel együtt leépíteni azt a csekély kis önbizalmamat is..."

Ma már nem túlidealizált, irreális nők képeihez méri magát, megtalálta az egészséges középutat, és sokkal fontosabbnak tartja az egyediséget, mint az egyenszépséget.

Rába Tímea lánya, Nina

Rába Tímeáról, az 1991-es Miss Hungary szépségverseny második helyezettje már két nagykorú gyermek édesanyja: nagyobbik fia, a 26 éves Márk 2017-ben egy unokával is megajándékozta, Nina lánya pedig szeptember 12-én lett 18 éves. Tóbiás Nina az édesanyja különleges szépségét örökölte, nem véletlen, hogy már évekkel ezelőtt felfedezte a a szépségipar, számos modellmunkája volt, de egyelőre a tanulás az első.

Ezt is szeretjük