Laky Zsuzsi 2003-ban volt szépségkirálynő: lányai, Luca és Lujza is gyönyörűek
Laky Zsuzsi kislányai az ő kicsinyített másai, örökölték a szépségét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Laky Zsuzsi már 16 évesen lenyűgözött mindenkit a külsejével, ekkor nyerte meg élete első szépségversenyét, a Zala szépe választást. Utána nem volt kérdés, hogy versenybe száll a Magyarország legszebbje címért is, két évvel később indult a Miss World Hungaryn, ahol első udvarhölgyként került korona a fejére.

2003-ban ő képviselhette hazánkat a párizsi Európa Szépe választáson, ott az első helyen végzett. Ezután műsorvezetőként próbálta ki magát, jelenleg pedig a Diéta és Fitnesz nevű oldalra ír cikkeket ezekben a témákban. Ám nem csak a szépségiparban való tevékenységére lehet büszke, családja is irigylésre méltó.

Laky Zsuzsi csodaszép lányai

2010-ben házasodott össze férjével, Dietz Gusztávval, akit két kislánnyal ajándékozott meg. Luca 2011. március 8-án jött a világra, míg húga, Lujzi 2014. január 31-én született. Az Instagramon követői kaphatnak némi betekintést az idilli hétköznapjaiba, illetve azt is megcsodálhatják, hogy milyen szépek a gyerekei. 

A 36 éves sztár lányai olyanok, mintha a miniatűr másai lennének. Ha szeretné, sem tagadhatná le őket, ugyanaz a bájos arc köszön vissza a csemetéiről készült fotókon. 

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire szépek Laky Zsuzsi lányai. Íme, Luca és Lujzi!

Ezt is szeretjük