Felismered Ördög Nórát smink nélkül? Ekkora a különbség, ha nincs kifestve

Ördög Nóra és magyar műsorvezetőnők, akik vállalják smink nélküli arcukat is.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A műsorvezetőnők a kamera előtt mindig a legjobb formájukat mutatják, amihez általában segítségükre van egy szakemberekből álló csapat: stylist, fodrász és sminkes is. 

Ördög Nórát a műsorokban mindig tökéletes külsővel láthattuk akár műsorvezetőként állt színpadra, akár zsűritagként szerepelt, ahogy a Dancing whit the Stars című műsorban. 

Ördög Nóra és műsorvezetőnők smink nélkül 

A 2021 augusztusában 40. születésnapját ünneplő tévés úgy csak ritkán látható, ahogy kislányával, Micivel egy reggeli szelfit lőtt magukról: a kommentelők is kiszúrták, hogy nincs rajta egy gramm festék sem, nem visel műszempillát, nem filterezte a képet, és ősz hajszálait sem tüntette el. Elhalmozták lájkokkal az őszinte képért, hogy így is vállalta magát a közösségi oldalain. 

Képes összeállításunkban nem csak Ördög Nórát láthatod: Kiss Ramóna vagy Szabó Zsófi is megmutatta magát festetlen arccal. 

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük