Berki Krisztián elárulta, mi volt közte és Kulcsár Edina között: a Mokkában reagált a pletykákra

Berki Krisztián és Kulcsár Edina élete több alkalommal is keresztezte egymást, számos műsorban és rendezvényen vettek részt közösen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta Kulcsár Edina és Csuti január 15-én bejelentették a közösségi médiában, hogy elválnak egymástól, a szépségkirálynő pedig három nappal később szintén az Instagramon mutatta meg új párját, az egész ország a szakításukról és annak körülményeiről beszél.

Jó pár pletyka napvilágot látott az elmúlt hetekben. Sokan találgatták azt, mikor lobbant lángra a szerelmük G.w.M rapperrel, a Hot! magazin mai címlapján pedig egy esetleges titkos románcról olvashattunk. A lap arról számolt be, hogy napvilágot láttak olyan híresztelések, melyek szerint Berki Krisztiánnal titokban egy párt alkottak.

Berki Krisztián és Kulcsár Edina kapcsolata

A két híresség élete több ponton is keresztezte egymást. 2016-ban mindketten szerepeltek a TV2 Nagy Duett című műsorában, Berki Fésűs Nelly párjaként ragadott mikrofont, Kulcsár Edina Hevesi Tamás oldalán énekelt. A tízhetes próbafolyamat során rengetegszer találkoztak.

- Ott ismerhettem meg Edina valós személyiségét, hiszen hétről hétre, a próbák alatt kimutatja az ember a foga fehérjét. Úgy láttam, hogy tüneményes, kedves személyiség, az pedig a versenyben is látszott, hogy van tehetsége az énekléshez - magyarázta a Hot! magazinnak.

Egy évvel később az Ázsia Expresszben láthattuk őket együtt, a realityben Kulcsár Edina Csutival közösen vett részt. A 2017-es esztendőben volt még egy közös pont az életükben, Barcelonában a FIBO elnevezésű fitneszeseményen mindketten jelen voltak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Épp ez az a rendezvény, amely elindította a találgatásokat, hiszen éppen azután került sor rá, miután Berki Krisztián bejelentette, szakított Hódi Pamelával, valamint a hetilap azt állítja, Csuti is épp akkoriban költözött el Kulcsár Edinától. 

Berki Krisztián a Hot! magazinnak még sejtelmesen nyilatkozott. Azt mondta, a múltja okkal nincs benne a jövőjében, a mai Mokka vendégeként már nem kertelt, elmondta, pontosan mi volt közte és a sztáranyuka között. Bár elismerte, az ominózus utazás során közelebb kerültek egymáshoz, sokat beszélgettek, azt tagadta, hogy a barátságon kívül bármi más is kialakult köztük.

berki-krisztián-1
Fotó: TV2/Mokka

- Nem voltunk egy pár, nem voltak gyengéd szálak. Jóban voltunk, sokat beszéltünk, de nem volt több. Különben is 2017 már nagyon régen volt - mondta az adásban.

G.w.M volt felesége, Melanie

Melanie a Fehér Házba is elnyert egy ösztöndíjat, Obama elnök csapatában dolgozott volna, de ekkoriban ismerte meg Varga Márkot, és úgy döntött, nem megy Washingtonba, inkább Budapesten kezdi építeni a közös jövőt a rapperrel.

Ezt is szeretjük