Kulcsár Edina megmutatta új párját: Csutival már jó ideje nincsenek együtt
Kulcsár Edina meg akarta előzni a találgatásokat, az Instagram-oldalán elárulta, lezárta a múltat, és közös fotót posztolt új kedvesével.

kulcsár-edina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és férje, Csuti sokakat megleptek azzal, hogy január 14-én, pénteken kora este a közösségi oldalaikon közleményt adtak ki, melyben elárulták, hiába küzdöttek a házasságuk megmentéséért, úgy döntöttek, elválnak.

Az egykori szépségkirálynő tegnap este először szólalt meg a bejelentés óta. Szintén az Instagramon osztotta meg a rajongóival az érzéseit és azt, mi segít neki kimászni az érzelmi hullámvölgyből. Elárulta, a jövőben nagy hangsúlyt szeretne fektetni az énekesnői karrierjére, elkészült az első saját dala, és a zene jelenleg terápiás szerepet tölt be az életében.

Kulcsár Edina megmutatta új párját

Ma délután újabb posztot tett ki az oldalára. Mivel elege lett a találgatásokból, úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba. Elárulta, Csutival jó ideje nem élnek együtt, valamint azt is bejelentette a követőinek, hogy a szerelem is rátalált. Közös fotóját új párjával, Varga Márkkal az Instagram-oldalára kattintva nézheted meg..

Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk, és a gyerekek miatt itt van néha a házban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Igaz, hogy nem harmadik fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rám talált a szerelem!

"Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!" - fogalmazott a bejegyzésben.

Azt is elárulta, eredetileg nem akart volna azonnal beszámolni az életéről, de úgy gondolta, jobb, ha megelőzi a találgatásokat. Azt mondja, lezárta a múltat, az új párkapcsolatról pedig úgy véli, ajándék a sorstól.

kulcsár
Fotó: Fem3/Élet-Forma

"Nem akarok tovább bujkálni és tagadni, hanem őszintén szeretném felvállalni az érzéseim, és megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot. Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott, és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni” - írta Kulcsár Edina.

Horváth Gréta férje hűtlenségéről

Horváth Gréta elárulta, teljesen összetört Meggyes Dávid hűtlensége miatt, aki novemberben még közös családot tervezett vele, januárban pedig elhagyta.

Cover-fotó: Fem3/Élet-Forma

Ezt is szeretjük