Szunai Linda szépségkirálynő válik: egy évvel az álomesküvője után lett egyedülálló
Szunai Linda először beszélt arról, hogyan élte meg azt, hogy válással végződött a házassága.

szunai-linda-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szunai Linda neve akkor lett ismert, amikor 2011-ben szépségkirálynővé koronázták, elnyerte a Miss World Hungary címet. A Miss World világversenyen 113 induló között végül 28. helyen végzett.

A verseny egyik zsűritagja volt az a médiaszakember, akivel évekkel később egymásba szerettek. 2020 júniusában tartották álomesküvőjüket; a menyasszony gyönyörű volt meseszép Daalarna ruhájában. 

Szunai Linda válik

2021 októberében a barna szépség egy Instagram-posztban tudatta, hogy férjével úgy határoztak, külön folytatják tovább. Az RTL Klub Reggeli című műsorában elárulta, tavaly májusban döntöttek úgy, hogy különválnak az útjaik. A nehéz időszakból már kikerült, ahogy vége lett az évnek, ő is végzett az elengedés és feldolgozás folyamatával. Pont a 2022-es évkezdésre készen érezte magát egy új kezdetre. 

szunai-linda-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Ez részben tudatos volt, de magától is így alakult, nekem ennyi idő kellett, hogy most azt tudjam mondani, jól vagyok - mesélte a 28 éves szépség. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szerinte májustól decemberig végigment egy szakítás összes fázisán, amiket a filmekben mutatnak. 

- Volt, amikor dühös voltam, máskor szomorú. Volt, amikor őt utáltam, volt, hogy magamat. Rengeteg tanulsága van - csak az van! - meg emlékek. Mindenféle időszakon átestem, de mostanra elengedtem, levontam a tanulságokat, és bízom benne, hogy egy esetleges jövőbeni kapcsolatban tudom ezeket hasznosítani.

szunai-linda
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

- Nem haragban váltunk el, felnőtt módra történt az elszakadás. Nem mindig volt felhőtlen a kapcsolatunk a szakítás után a múlt évben, de szerintem ez nem egyedi eset. Mostanra rendeződtek a dolgok, és közösen neveljük a kutyánkat, egy hetet nála van, egy hetet nálam. Ő egy mentett kutya, a Fura nevet még a hajléktalanok adták neki. 

Szunai Linda azt is elárulta a reggeli műsorban, hogy nem bánt meg semmit, újra igent mondana. Úgy fogja fel a történteket, hogy ez egy első próbálkozás volt, és látja még magát menyasszonyként, feleségként. 

Rába Tímea lánya, Nina

Rába Tímea nevét 1991-ben ismerte meg az ország, amikor a Miss Hungary szépségversenyen második helyezett lett. Az 51 éves, egzotikus szépség ma három gyermek édesanyja, nagyobbik fia, Márk 2017-ben egy unokával is megajándékozta, 19 éves lánya, Tóbiás Nina pedig a nyomdokaiba lépett. A 2021. november 6-án megrendezett a Miss Universe Hungaryn második udvarhölgy lett. 

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila 

Ezt is szeretjük