Rába Tímea 19 éves lánya gyönyörű nő: ő lett a Miss Universe Hungary második udvarhölgye

Két év kihagyás után a hétvégén rendezték meg a Miss Universe Hungary szépségversenyt, ahol Rába Tímea lánya, Tóbiás Nina lett a második udvarhölgy.

raba-timea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rába Tímea nevét 1991-ben ismerte meg az ország, amikor a Miss Hungary szépségversenyen második helyezett lett. 

Az 51 éves, egzotikus szépség ma három gyermek édesanyja, nagyobbik fia, Márk 2017-ben egy unokával is megajándékozta, 19 éves lánya, Tóbiás Nina pedig a nyomdokaiba lépett. 

Rába Tímea lánya a Miss Universe Hungary második udvarhölgye

Két év kihagyás után, egy új jogtulajdonos szervezésében 2021. november 6-án, szombaton a Gigi’s Budapestben újra megrendezték a Miss Universe Hungaryt. A 2021-es verseny zsűrijében Yvonne Dederick, Kárpáti Rebeka, Kocsis Korinna, Curtis, Frohner Ferenc hairstylist, dr. Kárász Tamás plasztikai sebész és Panyik Gábor, a Miss Universe Hungary jogtulajdonosa foglalt helyet. 

miss-universe-hungary-2021
Fotó: Adam Beres/KEN!media

A nyertes a húszéves Jázmin Viktória lett, aki nemzetközileg keresett modell, jelenleg Milánóban él. Ő képviselheti Magyarországot a decemberi, izraeli világdöntőben.

A második udvarhölgynek Rába Tímea lányát, Tóbiás Ninát választották meg, aki örökölte híres édesanyja szépségét. 

miss-universe-hungary-2021-tobias-nina
Fotó: Adam Beres/KEN!media

Geszler Dorottya lánya

Geszler Dorottya mindössze 19 éves volt, amikor harmadik helyezett lett az 1989-es Miss Hungary szépségkirálynő-választáson, és a közönségdíjat is elnyerte. Az ötvenévesen is gyönyörű sztártól lánya jó géneket örökölt: Laura is ugyanolyan gyönyörű, mint híres édesanyja. Tavaly diplomázott a madridi egyetemen, ahol nemzetközi kapcsolatok és közgazdaságtan szakon folytatott tanulmányokat. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük