Geszler Dorottya és ritkán látott lánya: a 25 éves Laura anyja szépségét örökölte

Geszler Dorottya nagyon büszke 25 éves lányára, aki Madridban diplomázott.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Geszler Dorottya mindössze 19 éves volt, amikor harmadik helyezett lett az 1989-es Miss Hungary szépségkirálynő-választáson, és a közönségdíjat is elnyerte.

Az ötvenévesen is gyönyörű sztártól lánya jó géneket örökölt: Laura is ugyanolyan gyönyörű, mint híres édesanyja. 

Geszler Dorottya lánya

A 25 éves lány tavaly diplomázott a madridi egyetemen, ahol nemzetközi kapcsolatok és közgazdaságtan szakon folytatott tanulmányokat. Anya és lánya kapcsolata a nagy távolság ellenére is nagyon jó szoros maradt, mindent megbeszéltek egymással. Geszler Dorottya, amikor tehette, meglátogatta lányát a spanyol fővárosban, vagy fedeztek fel együtt más külföldi városokat, ugyanis mindketten nagyon szeretnek utazni.

Bár Laura örökölte édesanyja szépségét, nem kíván a szépségiparban elhelyezkedni. 

- Amikor pici volt, érintőlegesen kipróbálta a modellkedést. Igazából soha senki nem akarta komolyan: én erőltetni semmiképpen nem szerettem volna. Őt a diplomácia érdekli. Én mindig azt szerettem volna, ha azt csinálja, amihez kedve van, ami neki jó - osztotta meg a nézőkkel, mesélte Geszler Dorottya 2018 nyarán a Mokkában

Az biztos, hogy anya és lánya gyönyörűek együtt. Ez azon a fotón is látszik, amit Geszler Dorottya a nemzetközi ölelés napja alkalmából posztolt kettejükről.  

  

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük