Geszler Dorottya és ritkán látott lánya: a 25 éves Laura anyja szépségét örökölte
Geszler Dorottya nagyon büszke 25 éves lányára, aki Madridban diplomázott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Geszler Dorottya mindössze 19 éves volt, amikor harmadik helyezett lett az 1989-es Miss Hungary szépségkirálynő-választáson, és a közönségdíjat is elnyerte.

Az ötvenévesen is gyönyörű sztártól lánya jó géneket örökölt: Laura is ugyanolyan gyönyörű, mint híres édesanyja. 

Geszler Dorottya lánya

A 25 éves lány tavaly diplomázott a madridi egyetemen, ahol nemzetközi kapcsolatok és közgazdaságtan szakon folytatott tanulmányokat. Anya és lánya kapcsolata a nagy távolság ellenére is nagyon jó szoros maradt, mindent megbeszéltek egymással. Geszler Dorottya, amikor tehette, meglátogatta lányát a spanyol fővárosban, vagy fedeztek fel együtt más külföldi városokat, ugyanis mindketten nagyon szeretnek utazni.

Bár Laura örökölte édesanyja szépségét, nem kíván a szépségiparban elhelyezkedni. 

- Amikor pici volt, érintőlegesen kipróbálta a modellkedést. Igazából soha senki nem akarta komolyan: én erőltetni semmiképpen nem szerettem volna. Őt a diplomácia érdekli. Én mindig azt szerettem volna, ha azt csinálja, amihez kedve van, ami neki jó - osztotta meg a nézőkkel, mesélte Geszler Dorottya 2018 nyarán a Mokkában

Az biztos, hogy anya és lánya gyönyörűek együtt. Ez azon a fotón is látszik, amit Geszler Dorottya a nemzetközi ölelés napja alkalmából posztolt kettejükről.  

  

Ezt is szeretjük