Hosnyánszky Norbert vízilabdázó és szépségkirálynő felesége: 12 éve boldog Dammak Jázminnal
Hosnyánszky Norbert és Dammak Jázmin két tüneményes gyermek büszke szülei.

hosnyánszky-norbert-dammak-jázmin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész ország egy emberként szurkol a magyar vízilabda-válogatottnak a tokiói olimpián, akik ugyan a görögök ellen elszenvedett vereség után lecsúsztak a dobogóról, a 2008-as pekingi diadal óta először éremesélyesként szállnak a medencébe a mai bronzmérkőzésen.

A több poszton játszó Hosnyánszky Norbert is erősíti a csapatot. A 37 éves sportoló a tokiói olimpiával zárja le válogatott-pályafutását. A Budapesti Honvéd vízilabda-szakosztály játékosa gyönyörű családot tudhat a magáénak. 2009-ben szeretett bele Dammak Jázmin szépségkirálynőbe, akivel azóta is a legnagyobb idillben élik az életüket.

Hosnyánszky Norbert és Dammak Jázmin házassága

Bár az olimpikon feleségét a nagyközönség 2008-ban a Miss Universe Hungary cím nyerteseként ismerte meg, Dammak Jázmin már 15 évesen kipróbálta magát a szépségversenyek világában. 1999-ben megnyerte a Miss Hungaryt, 2007-ben pedig második helyezett lett a Miss Balatonon. A szőke szépség más műsorokból is ismerős lehet, szerepelt a 2010-es Szombat Esti Lázban, majd A Konyhafőnök VIP harmadik évadában csillogtatta meg főzőtudományát.

Bár sem ő, sem sportoló férje nem posztolnak sűrűn családjuk mindennapjairól a közösségi médiában, az Instagram-oldalaikon található néhány fotó elárulja, boldog, kétgyermekes szülők. Kisfiuk, Zalán 2013-ban, lányuk, Szonja 2017-ben jött a világra. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű feleséggel büszkélkedhet Hosnyánszky Norbert, valamint néhány családi fotót is mutatunk a sportolóról és szépségkirálynő kedveséről.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: MTI/Kovács Attila, RTL Klub/Szombat Esti Láz

Ezt is szeretjük