Szilágyi Áron felesége szőke szépség: Bettivel 9 éve alkotnak egy párt
Szilágyi Áron a tokiói olimpián aratott győzelme után először a feleségét hívta fel telefonon.

szilagyi-aron-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szilágyi Áron sporttörténelmet írt: a 2012-es londoni olimpián szerzett aranyérmét 2016-ban Rióban, majd 2021. július 24-én Tokióban is megvédte, miután a férfi kardozók egyéni versenyében 15-7-re győzte le az olasz Luigi Samelét. Rajta kívül négy elődjének, Fuchs Jenőnek, Kárpáti Rudolfnak, a szovjet Viktor Krovopuszkovnak és a francia Jean-Francois Lamournak sikerült megvédenie a címét férfi kardban, de egyéniben triplázni még senki sem tudott.

A Vasas 31 esztendős sportolója a magyar vívósport 38. ötkarikás aranyérmét nyerte, és megszerezte a magyarok első érmét a tokiói olimpián, ami ráadásul arany lett.

Szilágyi Áron felesége

Szilágyi Áron a tokiói olimpiai győzelme után rögtön a feleségét hívta fel. "A feleségem volt az első, akit felhívtam. Csodálkozott is, hogy ilyen korán telefonálok, még az eredményhirdetés előtt" - mondta Gundel Takács Gábornak a Magyarock videójában.

- Azt mondhatom, hogy ő is maximálisan támogat, ő is mögöttem van, illetve mellettem van, és nem zavarja meg az a kapcsolatunkat, hogy én valamire nagyon-nagyon összpontosítok és fókuszálok - ezt még a riói olimpiai előtt nyilatkozta a Fókusznak szerelméről.

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Szántó Bettivel kilenc éve alkotnak egy párt, az esküvőjüket szinte napra pontosan öt évvel azután tartották, hogy megismerkedtek, 2017 augusztusában, Zalacsányon keltek egybe szűk családi körben. A gyönyörű szőke nőtől nem idegen a sport világa, korábban ő maga is vívott, Szilágyi Áronnal a londoni olimpia után találtak egymásra.

Képes összeállításunkban megnézheted a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron gyönyörű feleségét, Bettit. 

Cover-fotó: MTI/Illyés Tibor

Ezt is szeretjük