Szilágyi Áron felesége szőke szépség: Bettivel 9 éve alkotnak egy párt

Szilágyi Áron a tokiói olimpián aratott győzelme után először a feleségét hívta fel telefonon.

Szilágyi Áron felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szilágyi Áron sporttörténelmet írt: a 2012-es londoni olimpián szerzett aranyérmét 2016-ban Rióban, majd 2021. július 24-én Tokióban is megvédte, miután a férfi kardozók egyéni versenyében 15-7-re győzte le az olasz Luigi Samelét. Rajta kívül négy elődjének, Fuchs Jenőnek, Kárpáti Rudolfnak, a szovjet Viktor Krovopuszkovnak és a francia Jean-Francois Lamournak sikerült megvédenie a címét férfi kardban, de egyéniben triplázni még senki sem tudott.

A Vasas 31 esztendős sportolója a magyar vívósport 38. ötkarikás aranyérmét nyerte, és megszerezte a magyarok első érmét a tokiói olimpián, ami ráadásul arany lett.

Szilágyi Áron felesége

Szilágyi Áron a tokiói olimpiai győzelme után rögtön a feleségét hívta fel. "A feleségem volt az első, akit felhívtam. Csodálkozott is, hogy ilyen korán telefonálok, még az eredményhirdetés előtt" - mondta Gundel Takács Gábornak a Magyarock videójában.

- Azt mondhatom, hogy ő is maximálisan támogat, ő is mögöttem van, illetve mellettem van, és nem zavarja meg az a kapcsolatunkat, hogy én valamire nagyon-nagyon összpontosítok és fókuszálok - ezt még a riói olimpiai előtt nyilatkozta a Fókusznak szerelméről.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Szántó Bettivel kilenc éve alkotnak egy párt, az esküvőjüket szinte napra pontosan öt évvel azután tartották, hogy megismerkedtek, 2017 augusztusában, Zalacsányon keltek egybe szűk családi körben. A gyönyörű szőke nőtől nem idegen a sport világa, korábban ő maga is vívott, Szilágyi Áronnal a londoni olimpia után találtak egymásra.

Képes összeállításunkban megnézheted a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron gyönyörű feleségét, Bettit. 

Cover-fotó: MTI/Illyés Tibor

Ezt is szeretjük