Kiderült, hogyan vigasztalódik Kulcsár Edina: először szólalt meg a válás bejelentése után
Kulcsár Edina az Instagram-oldalán elárulta a követőinek, mi segíti abban, hogy kilábaljon a magánéleti hullámvölgyből.

kulcsár-edina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és Csuti évekig jártak ugyanabba a baráti társaságba, ám a szerelem kettejük között csak évekkel később szökkent szárba. Párosukat a nagyközönség 2017-ben ismerhette meg, amikor együtt vettek részt az Ázsia Expressz első évadában.

Idillien alakult az életük: 2018 augusztusában összeházasodtak, egy hónappal később megszületett első gyermekük, Medox, aki 2020 áprilisában kapott kis testvért, Ninát. Az Instagramon igazi tündérmesébe illő családnak tűntek, épp ezért lepett meg sokakat, hogy a Nyerő Páros ötödik évadában elárulták, válságban a házasságuk.

Kulcsár Edina énekléssel vigasztalódik

A reality után több interjúban is elmondták, hogy a szereplés jót tett a kapcsolatuknak, a játékok során rájöttek, jócskán van még miért harcolniuk. Hiába küzdöttek egymásért, január 14-én közleményben tudatták a közösségi oldalaikon, hogy elválnak. Kulcsár Edina tegnap posztolt először a bejelentés óta, bejegyzéséből kiderült, hogyan vigasztalódik, és beszámolt az érzéseiről is.

Próbálok pozitív és erős lenni.Tudom, és már érzem is, hogy jó úton vagyok ahhoz, hogy minél hamarabb visszanyerjem a régi énem!

- Lassan szeretnék visszatérni a normális kerékvágásba is. Már nagyon sok tervem van a jövőre nézve, amiket idővel veletek is megosztok majd. Az első, amit már láthattatok is, az a zene. Jelenleg terápiaként is hat rám, de szerintem sokan tudjátok, hogy soha nem állt tőlem messze az éneklés, csak eddig nem léptem a tettek mezejére. Most viszont elkészült az első dalom, és csütörtökön már forgatjuk is hozzá a klipet. Remélem, szeretni fogjátok” - fogalmazott az Instagramon.

Kulcsár Edina 2016-ban mutatta meg először, milyen jó hangja van, amikor A Nagy Duettben Hevesi Tamás párjaként énekelt.
Kulcsár Edina 2016-ban mutatta meg először, milyen jó hangja van, amikor A Nagy Duettben Hevesi Tamás párjaként énekelt.
Fotó: TV2/A Nagy Duett

Az egykori szépségkirálynőt már hallhattuk énekelni. 2016-ban mutatta meg először a közönségnek, hogy jó énekhanggal áldotta meg az élet, amikor szerepelt A Nagy Duett negyedik évadában Hevesi Tamás párjaként. A nézők és a zsűri imádta a kettősüket, sokszor megkapták azt a bókot, hogy nehezen lehet eldönteni, melyikük a profi, és melyikük az amatőr énekes. Végül egészen a döntőig meneteltek, ahol a második helyen végeztek.

Szunai Linda válik

Szunai Linda neve akkor lett ismert, amikor 2011-ben szépségkirálynővé koronázták, elnyerte a Miss World Hungary címet. A verseny egyik zsűritagja volt az a médiaszakember, akivel évekkel később egymásba szerettek. 2020 júniusában tartották álomesküvőjüket, de egy évvel később egyedülálló lett. A válás okairól csak most beszélt. 

Cover-fotó: TV2/A Nagy Duett

Ezt is szeretjük