Kulcsár Edina nőcsábászként ismerte meg Csutit: így vette le mégis a lábáról

Kulcsár Edina és Csuti tíz évig csak barátok voltak.

kulcsar-edina-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti öt és fél éve alkotnak egy párt. Első gyermekük, Medi születése után titokban keltek egybe 2018-ban. 2020-ban bővült tovább a családjuk, ekkor jött a világra kislányuk, Nina. 

Az életük kívülről irigylésre méltóan idilli, a család közös fotói akár képeslapnak is beillenének, ám a Nyerő Páros ötödik évadának versenyzőiként bevallották, házasságuk válságba került. Annak idején a kapcsolatuk sem indult zökkenőmentesen, ugyanis az egykori szépségkirálynőnek eleinte voltak aggályai. A sztárpár tíz évig járt ugyanabba a baráti társaságba, ám megismerkedésükkor egyáltalán nem közelítettek a másik felé.  

Kulcsár Edina és Csuti 10 évig csak barátok voltak

A szépségkirálynő a kezdetekben még nem látta tökéletes férjjelöltnek a férfit, hiszen az igazi nőcsábásznak számított.

- Csuti hetente másik lánnyal jelent meg a társaságban. Úgyhogy elég nagy adag kétellyel indultam a kapcsolatnak. Direkt kértem is, hogy várjunk azért pár hónapot, és nézzük meg, hogy két hét után is együtt leszünk-e még - mesélte az 1Kanapén című műsorban.

kulcsár-edina-csuti-1
Fotó: TV2/Mokka

A jég a 29 éves sztár szakítása után kezdett megtörni 2016-ban. Az akkor annyira megviselte, hogy elköltözött csepeli otthonából, és hónapokra elzárkózott mindenki elől. Csak a barátnői tudták kirángatni az önkéntes száműzetésből, akik elcsábították egy buliba.

- Akkor összetalálkoztam a régi társaságommal, ezen belül Csutival. Kint álltunk a dohányzórészlegen, és egyszer csak jött velem szembe, akkor nagyon megörültem neki.

kulcsár-edina-1kanapén
Fotó: YouTube/ZSHOW time

Csuti végig igazi úriemberként viselkedett vele: kikísérte, és taxit hívott neki, sőt még egy kedves üzenetet is írt, hogy épségben hazaért-e.

- Akkor azt mondtam, hogy hűha, milyen udvarias. Aztán másnap felkeltem, és azon kaptam magam, hogy már üzenetváltásban voltunk. Már égett a kezem a telefontól, annyira füstöltünk.

A beszélgetést egy közös ebéd követte, ami annyira jól sikerült, hogy mindketten tudták, ebből lesz valami. A második találkájukon már az első csók is elcsattant, három nap múlva pedig össze is költöztek, és azóta is boldogok egymás oldalán.  

Csuti és gyönyörű húga, Tündi

Csuti és féltestvére, Tündi tíz esztendőn keresztül nem kommunikáltak egymással. Az üzletemberből lett műsorvezető és influenszer soha nem beszélt erről az időszakról, valamint a szép lányt sem mutatta meg eddig a nyilvánosság előtt.

Ezt is szeretjük