Kulcsár Edina férje először mutatta meg gyönyörű húgát: Tündi és Csuti évekig nem beszéltek
Csuti nagyon büszke az orvostanhallgató Tündire.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és férje, Csuti, ha szeretnék, sem tagadhatnák le, mennyire fontosak számukra a szeretteik. Instagram-oldalaik elárulják, gyermekeik, Medox és Nina a mindeneik, és annak ellenére, hogy mindketten mozaikcsaládban nőttek fel, testvéreikkel is szoros viszonyt ápolnak.

Az egykori szépségkirálynőnek apai ágról két húga is van: Reni négy, Rebeka hat évvel fiatalabb nála. Bár ma már szent a béke közöttük, volt olyan periódus, amikor egyáltalán nem vettek részt egymás életében. Csutinak és húgának a múltja is hasonlóan alakult.

Csuti és gyönyörű húga, Tündi

Csuti és féltestvére, Tündi tíz esztendőn keresztül nem kommunikáltak egymással. Az üzletemberből lett műsorvezető és influenszer soha nem beszélt erről az időszakról, valamint a szép lányt sem mutatta meg eddig a nyilvánosság előtt.

csuti-húga-1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Ha vissza tudnám csinálni, akkor ezen változtatnék. Nem engedném, hogy a testvéremmel - és teljesen mindegy, hogy édes- vagy féltestvér állapotról beszélünk - ennyi évig ne találkozzak - magyarázta a Fókusznak

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár fiatalabb korukban sokat voltak együtt, később családi okok miatt több mint tíz esztendőre megszakadt köztük a kapcsolat. 

- Elváltak a szüleink, így egyszerűen külön voltunk. Nem volt annyi családi esemény, ahol találkoztunk volna - mesélte a gyönyörű sztártestvér.

- Mikor Tündi kicsi volt, sokat bandáztunk együtt. Ők Vámosmikolán éltek, mert apukám és az ő anyukája ott voltak körzeti orvosok. Én Budapesten laktam, de két-három hetente lementem hozzájuk. Aztán volt egy motorbalesetem, akkor nagyon sok időt töltöttem lent. Sajnos az volt az első és az utolsó olyan hosszú, közös együttlétünk, amikor testvérként jelen lehettünk.

csuti-húga-2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Csuti ajándékként tekint arra a pillanatra, amikor Tünde pár éve úgy döntött, hogy felkeresi. Azóta is rendszeresen találkoznak, bátyként nagyon büszke az orvostanhallgató lányra, ahogy húga is felnéz az ő sikereire.

- Amikor újra elkezdtünk találkozni, még nem volt ez az egész, akkor még csak sikeres üzletember volt. Nagyon büszke vagyok rá persze, de attól én ugyanúgy a testvéremként tekintek rá.

Magyar sztárok és ritkán látott húgaik

Képes összeállításunkban több magyar sztár gyönyörű, ritkán látott lánytestvérét is láthatod. Mutatjuk Dundika, Berki Mazsi vagy Dér Heni húgát.

Ezt is szeretjük